Connect with us

Hír

TRADE: A Dolphins cserélt Claypoolért!

Már azt hihettük, hogy a Bears kénytelen lesz kivágni Chase Claypoolt, azonban csak sikerült elcserélniük az elkapót. A Dolphins adott érte egy 2025-ös hatodik körös picket és Claypool mellé kapott még egy 2025-ös hetedik körös draft cetlit – írja Dianna Russini.

Claypoolért a Bears tavaly a 2. kör első választási jogát adta a Steelersnek szezon közben, azonban nagyon gyengén teljesített, az idei évvel együtt 10 meccsen mindössze 18 elkapást, 181 yardot és egy touchdownt regisztrált. Idén helyenként láthatóan kedve sem igazán volt játszani, majd a csapatnál megmondták neki, hogy nem kötelező meccsre jönnie és egészségesen is inaktív volt az utóbbi két találkozón – amikor végre beindult egy kicsit a Bears offense.

A 25 éves játékos kiváló fizikai adottságokkal és atletikussággal rendelkezik, azonban egyáltalán nem játszik ezeknek megfelelően. A Dolphinsnál Tyreek Hill és Jaylen Waddle mögött nincs fix harmadik számú elkapó, de Braxton Berrios, Ced Wilson és Robbie Chosen is ott vannak a rosteren. Meglepő, hogy bármit is adtak érte, még ha nincs is szó magas ellenértékről.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!