Connect with us

Érdekességek

Derrick Henry hihetetlen mérföldkőhöz érkezhet vasárnap

Derrick Henry a generációja egyik, ha nem a legjobb futója. Most hétvégén a Jaguars ellen pedig elég komoly mérföldkőhöz érkezik – világít rá a PFF. Mindössze 40 yardra van szüksége a karrierje során szerzett 9000 yardos határhoz.

Ha ez összejön Henrynek (idén bármikor), akkor ő lesz a 8. játékos az NFL történetében, aki első nyolc szezonja során eléri a 9000 yardos és a 80 touchdownos álomhatárt. Az előző 7? Adrian Peterson, Marshall Faulk, LaDainian Tomlinson, Jim Brown, Eric Dickerson, Barry Sanders és Emmitt Smith. Elég ütős társaság.

A Titans a Jaguars ellen játszik a héten, Henry pedig 105,6 yardot átlagol ellenük a karrierje során. Ilyen sokra mondjuk nem lehet számítani, mert a Jaguars elit futás elleni védelemmel rendelkezik, de a 40 yard mindenképp elvárás lehet.

Henry jelenleg az all-time ranglista 39. helyén áll futott yardokat tekintve, de 2018 óta egy laza 1200 futott yarddal van mindenki előtt. A nyolc futó egyike, aki át tudta lépni a 2000 yardos határt, kétszer is vezette a ligát futott yardokban és touchdownokban is (2019-2020). Ugyan a yardmennyisége történelmi mértékében nincs a valaha volt legjobbak közt, de a mai modern fociban egyértelmű Hall of Famer számok ezek.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!