Connect with us

Hír

Dorian Thompson-Robinson marad a Browns kezdő irányítója

A Browns leigazolta Joe Flaccót, de a főedző Kevin Stefanski szerint a veterán irányító csak támogatói szerepet fog betölteni, a csapat kezdője továbbra is az újonc Dorian Thompson-Robinson. Arról nem beszélt, hogy Flacco a csereposztot megkapja-e vagy egyelőre még marad csak harmadik számú opció.

Az ötödik körös újonc Dorian Thompson-Robinson nem volt borzalmas a Steelers ellen, legalábbis nem annyira, mint a Ravens a negyedik fordulóban, amikor öt turnovert érő passza volt és háromszor is eladta a labdát. Most elég szépen lemenedzselte a találkozót, csak egy tényleg rossz passza volt, lábon ráadásul még hozzá is tudott tenni a támadósorhoz, bár tény, hogy a hozzáadott értéke így is nagyon kevés volt (a meccset 55,8 százalékos pontossággal és 165 yarddal fejezte be, passzkísérletenként mindössze 3,8 yardos átlag mellett).

Passzjátékban ennél Flacco jó eséllyel még most is többet tudna nyújtani, viszont a földön kevésbé lenne kiszámíthatatlan a Browns, így egyelőre érthető Stefanski döntése. Ennél azonban több kell az újonctól, ha komolyabb célokért akar küzdeni a Cleveland.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!