Connect with us

Hír

BREAKING: A Steelers kirúgta Matt Canadát!

Megtörtént, amire a legtöbb Steelers (és semleges) szurkoló várt: a pittsburghiek kirúgták a támadókoordinátor Matt Canadát – jelentette be a csapat. Tom Pelissero információi szerint a running back edző Eddie Faulkner veszi át a helyét, a játékokat pedig a QB-edző Mike Sullivan hívja majd.

Már az érthetetlen volt, hogy miért tartották meg a holtszezonban, de Mike Tomlin több ízben is kiállt mellette. Annyiban meglepő a lépés, hogy a Steelers sosem rúgott még ki szezon közben koordinátort, és ilyenkor nem is egyszerű helyettesíteni, azonban olyan mélységekben volt már a támadósor, hogy nem lehetett tovább várni. Hogy ilyen lépésre elszánja magát a Steelers, vélhetően azt jelenti, hogy a játékosoknak elegük volt Canadából és fennállt a veszélye, hogy Tomlin elveszti az öltözőt, ha tovább vár.

Az offense a legrosszabb ötben volt idén szerzett yardokban és pontokban is, EPA-ben és sikerességi rátában pedig a 25. helyet érték el, pedig tehetségszintet tekintve azért egyértelműen jobbnak kellett volna lenniük. Canada közel három évig rontotta a levegőt Pittsburghben, egyetlen egyszer sem sikerült 400 yardot elérniük – most talán előreléphet a támadósor egy kicsit. A másodéves Kenny Pickett is nagyon gyengén játszott eddig, ő is reméli, hogy jobb útmutatást kap a jövőben.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!