Connect with us

Hír

Matthew Stafford: Túlságosan is élvezem, hogy abbahagyjam

Matthew Stafford már szinte mindent elért, amiről egy játékos csak álmodhat, így egyre gyakrabban merül fel a 35 éves irányítóval kapcsolatban a potenciális visszavonulás. Ő azonban egyelőre jól érzi magát és a sok sérülés ellenére sem tervezi abbahagyni a futballt, legalábbis a közeljövőben.

“Nem fogok addig játszani, míg teljesen tropára nem megy a testem, de szerencsére a sérülések ellenére sem  tartunk ott egyelőre. Még mindig imádok játszani, versenyezni, ott lenni az öltözőben. A visszavonulás után erre már nem lenne lehetőségem, szóval próbálok minden lehetőséget megragadni a játékra. A várost és a csapatot is szeretem, egyszerűen túlságosan is élvezem ezt az egészet ahhoz, hogy visszavonuljak”

– mondta a veterán irányító a The Pat McAfee Show-ban.

A Ramsszel Super Bowl győzelemig jutó korábbi 1/1-es karrierje során 341 TD-t és 176 INT-t passzolt 54 152 yard mellett, illetve keresett bruttó 300 millió dollárt csak a fizetésével. Még mindig top 10-es (időnként top 5-ös) szinten teljesít, ráadásul a jövő évi 31 millió dolláros alapfizetése is teljesen garantált, így jó eséllyel további egy évig még biztosan látjuk a pályán.

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group