Connect with us

Hír

Október legjobb játékosai

Szokásához híven az NFL döntött az adott hónap legjobbjairól. Nézzük, kik teljesítettek a legmagasabb szinten októberben.

AFC

Az AFC legjobb támadója ismét egy Dolphins játékos lett (szeptember Tua Tagovailoa nyert), mégpedig az elkapó Tyreek Hill, aki 36 elkapásból 602 yardot és négy TD-t szerzett öt meccsen. A legjobb védőnek a Jets linebackerét, Quincy Williamst választották, aki 40 tackle mellett két sacket, egy kiharcolt fumble-t és három leütött labdát jegyzett. A hónap speciális egység játékosa pedig a Jaguars rúgója, Brandon McManus lett, aki mind a 24 rúgását értékesítette, köztük négy 50+ yardos bombával.

NFC

A legjobb támadónak AJ Brownt választották, aki 40 elkapásból 700 yardot és öt TD-t szerzett öt mérkőzésen az Eagles tagjaként. Danielle Hunter helye is abszolút megérdemelt a listán, a Vikings pass rushere ugyanis 18 tackle mellett öt sacket, öt negatív yardos szerelést, valamint két kiharcolt fumble-t jegyzett. A legjobb ST-játékos pedig Brandon Aubrey lett, akinek minden egyes rúgása pontot ért a Dallasnak.

Újoncok

A legjobb újonc támadó a Vikings első körös elkapója, Jordan Addison lett, aki 23 elkapásból 297 yardot és öt TD-t jegyzett. A legjobb védő újonc pedig a Seahawks első körös cornerbackje, Devon Witherspoon, akinek többek között volt egy 97 yardos pick-sixe a hónapban.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group