Connect with us

Draft

Final mock draft – Patrik

Már csak két nap és itt a draft, ideje leadni a végső mockomat! 

1/1 Chicago Bears (from Panthers)
Caleb Williams
QB, USC

Nem gondolom, hogy sokat kellene magyarázni.

1/2 Washington Commanders
Drake Maye
QB, North Carolina

Két hónapja megy a smoke, hogy Daniels lehet a befutó, de én nem hiszem el, amíg ki nem mondják a nevét a drafton.

1/3 New England Patriots
Jayden Daniels
QB, LSU

Szerintem itt erősebb lesz Kraft akarata és nem teheti meg a Patriots, hogy ne irányítót húzzon.

1/4 Arizona Cardinals
Marvin Harrison
WR, Ohio State

Most sem történik meg, hogy 4 irányító megy ki egymás után az elején. A Vikingsnak nem sürgős ennyire magasra licitálni, másnak meg nincs muníciója ehhez. A Cardinals pedig boldog lesz a class legjobb prospectjével.

TRADE 1/5 Minnesota Vikings
J.J. McCarthy
QB, Michigan

Ez a lehető legvalószínűbb forgatókönyv. A Chargers iszkolna hátra, a Vikings pedig nem akar lemaradni a top4 irányító egyikéről.

1/6 New York Giants
Malik Nabers
WR, Washington

Sokan arra vetemedtek, hogy Naberst egyenesen Harrison elé tették. Én idáig nem megyek, de az biztos, hogy Nabers kivételes playmaker, akire a Giantsnek hatalmas szüksége van.

1/7 Tennessee Titans
Joe Alt
OT, Notre Dame

Az tisztán látszik, hogy a Titans célja, hogy Will Levist már idén helyzetbe hozzák. Ehhez pedig a támadófal még nem áll készen. A legjobb játékos pedig egyértelműen Alt.

1/8 Atlanta Falcons
Dallas Turner
ED, Alabama

Az egyetlen hely a top10-ben, ahol úgy érzem messze járok az igazságtól, de a pass rush szekció annyira üres, hogy nem tudok nem ide mockolni.

1/9 Chicago Bears
Rome Odunze
WR, Washington

Az új irányítónak prémium célpont dukál, most pedig még van bent egy.

1/10 New York Jets
Troy Fautanu
OT/OG, Washington

Bármennyire is népszerű a Bowers pick, én úgy érzem, hogy a támadófal mélyítése/javítása a prioritás. A két piacról érkező tackle egészségi állapota nem biztosítás semmire. Addig meg akár kezdhet belül is Fautanu, aki abszolút guard és tackle kompatibilis.

1/11 Los Angeles Chargers
J.C. Latham
OT, Alabama

Jim Harbaugh a falaknál kezdi az építkezést. Ráadásul szereti a buldózer játékosokat, akik mögött felhúzhat egy futást. A jobb tackle poszt bántóan üres a csapatnál, Latham pedig minden tényezőnek megfelel.

1/12 Denver Broncos
Brock Bowers
TE, Georgia

Kap egy sört tőlem, aki megtippeli, hogy pontosan hol és kit választ a Broncos (legyen a három leggyorsabb helyesen tippelő). Ennek a megfelelője Bowers, aki a Coltsig bezárólag el fog kelni, de hogy hol?

1/13 Las Vegas Raiders
Terrion Arnold
CB, Alabama

Számomra bántó a corner sora a Raidersnek és bár el tudok képzelni támadófal picket is, a CB-nél nagyobb a szakadék.

1/14 New Orleans Saints
Olu Fashanu
OT, Penn State

Szinte biztos vagyok benne, hogy támadófalba húz a Saints, mert jelenleg három kezdő helyük üres, amelyből a két tackle az igazán aggasztó. Fashanu az egyetlen igazán plug and play bal oldali tackle a classban.

1/15 Indianapolis Colts
Quinyon Mitchell
CB, Toledo

A Colts imádja a szuperatlétákat. Corner poszton pedig egyelőre csak ígéretek vannak. Mitchell is az, de a biztatóbb fajtából.

1/16 Seattle Seahawks
Taliese Fuaga
OT/OG, Oregon State

A belső támadófal segítségért kiállt. Fuaga pedig az én olvasatomban inkább guard. De ha valamelyik tackle nem tudja vállalni a játékot, akkor uccu neki.

1/17 Jacksonville Jaguars
Brian Thomas Jr.
WR, LSU

Két ordító needje van a Jaguarsnak, de csak az egyiket tudják itt megoldani. Véleményem szerint Lawrence támogatása egyrészt fontosabb lesz, másrészt tisztán külső cornerből nincs már prémium bent.

1/18 Cincinnati Bengals
Byron Murphy
iDL,Texas

Higgins megtartása is jelzi, hogy ez a csapat még nem a távoli jövőre, hanem a következő idényre készül. A legnagyobb azonnali needek közt pedig a belső védőfal is szerepel.

1/19 Los Angeles Rams
Laiatu Latu
ED, UCLA

A védőfal gyengült és bár nem a közepe, de fontos hogy a pass rush ne essen vissza igazán. Ha nem lennénk a múltbeli aggasztó sérülések, akkor Latu top10 közeli pick is lehetne.

1/20 Pittsburgh Steelers
Graham Barton
iOL, Duke

A Steelersnél még mindig nagy a center need. Barton akár center, akár guard is lehet, sőt ha minden kötél szakad, akkor a tackle poszt sem elképzelhetetlen neki, ahol befejezte egyetemi karrierjét.

1/21 Miami Dolphins
Jared Verse
ED, Florida State

A védőfal nagyot gyengült Wilkins távozásával és bár Verse a szélen játszik, az erővel neki sincs gondja. Phillips és Chubb egészségi állapota pedig minden csak nem biztató.

1/22 Philadelphia Eagles
Cooper DeJean
CB, Iowa

A cornerback sor nagyon idős és ez már teljesítményben is meglátszik. DeJean akár itt, akár a safety sorban, akár szabadon engedve hatalmas erősítés lehet.

1/23 Los Angeles Chargers
Jer’Zhan Newton
iDL, Illinois

Kellene elkapó, de a védelemben is lyukak tátonganak. Belső védőfalember pedig nincs több igazán azonnali hatással bíró.

1/24 Dallas Cowboys
Tyler Guyton
OT, Oklahoma

Tyron Smith már New Yorkban, Tyler Smith pedig maradjon csak guardban.

1/25 Green Bay Packers
Kingsley Suamataia
OT, BYU

A támadófal két széle nem tűnik megoldottnak. Suamataia pedig nagyon illene a csapatba.

1/26 Tampa Bay Buccaneers
Nate Wiggins
CB, Clemson

A két falat és a corner sort kellene erősíteni, ez nyilvánvaló. Wiggins szerintem közelebb van a legjobb három cornerhez mint ahogy a konszenzus mutatja, mindössze nagy a félelem a termetével kapcsolatban.

1/27 Arizona Cardinals (from Texans)
Kool-Aid McKinstry
CB, Alabama

Rengeteg az ordító need, de talán az egyik legnagyobb corner poszton tátong.

1/28 Washington Commanders
Jordan Morgan
OT, Arizona

A Bills lecsúszott a top elkapókról, így pedig lehet további pickeket szerezni, hogy folytatódjon a keret ráncfelvarrása. A Washingtonnál viszont mindent meg kell tenni, hogy az új franchise irányító kevesebbet legyen a földön, mint a lábán, így akár lehet feljebb jönni, mert pick az van.

1/29 Detroit Lions
Darius Robinson
ED/iDL, Missouri

Nagyon Lions húzás lenne, a hatalmas munkabírású, minden snapet végigküzdő Robinson. Ráadásul a passzsiettetés továbbra is egyetlen főből áll.

1/30 Baltimore Ravens
Chop Robinson
ED, Penn State

Támadófalember lenne a másik tippem, de valamiért azt gondolom, hogy Robinson be fog surranni az első körbe. A Ravensnél jó helye is lenne.

1/31 Las Vegas Raiders
Michael Penix
QB, Washington

Nem bírok ellenállni az utóbbi napok pletykáinak, miszerint Penix első körös lehet. A Raiders pedig állítólag mindent meg akar tenni egy irányítóért. Itt most ez ennyire lehetséges.

1/32 Kansas City Chiefs
Adonai Mitchell
WR, Texas

Egy problémás elkapó? A Chiefsnek nem probléma. Különben is hol van a legnagyobb esély rá, hogy embert faragnak belőle?

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group