Connect with us

Hír

Roddy White: Super Bowl vagy visszavonulás

Az Atlanta Falcons valaha volt legeredményesebb elkapója – akit márciusban vágott ki a csapat – már a visszavonuláson is gondolkodik, de előtte azért még játszana egy kicsit. Sokan úgy gondolták, hogy korábbi edzőinél gyorsan állást találna, például Dirk Koetternél Tampában vagy Mike Mularkey-nál Tennessee-ben. Úgy van azonban vele, hogy bárhová nem menne el levezetni, ő bajnoki címet akar nyerni, így csakis contender csapathoz igazolna.

 

6fd1cd6074f1a3f7f33448ee43bc06e6

 

“Amikor a ügynökömmel megnéztük a listát, hogy melyik csapatoknak van szüksége elkapóra, azt mondtam, hogy ‘wow, ide nagyon nem akarok menni’. Tudtam, hogy ezekkel a csapatokkal nem tudok nyerni. A karrierem ezen pontján nem akarom a sárban húzni a lábam a 13. héten, csak hogy a következő héten 4-10 lehessen a mérlegünk.”

 

Így persze a visszavonulásról is kérdezték: “Felkészültem rá. Beszéltem a pénzügyi tanácsadómmal és azt mondta rendben leszek, ha most lelépek. Viszont mindig is azért játszottam, hogy Super Bowlt nyerjek. Azt hittem, hogy ezt a Falconsszal meg tudom tenni és akkor minden, amit a karrieremmel kapcsolatban szerettem volna, beteljesedne. Voltam jó és rossz csapatok tagja, de most nincs energiám olyan csapatokban lenni, amelyik nem tud nyerni.”

 

White azt mondta, hogy hat csapatra szűkítette a listáját és ugyan nem részletezte, feltehetőleg a Steelers, a Patriots, a Panthers, a Packers, a Broncos, a Seahawks és a Cardinals lehetnek a legnagyobb esélyesek. A Patriotsnál ráadásul egyébként is szeretik a veterán elkapókat.

 

 

A sztárelkapó azt is elmondta, hogy körülbelül a szezon negyedik vagy ötödik hetéig vár ki. “Ha nem történik meg, akkor felakasztom a cipőim egy vezetékre, ahogy Marshawn Lynch is tette.”

 

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!