Connect with us

HĂ­r

Beckham: rĂĄm utaznak a bĂ­rĂłk

Odell Beckham összeszedett egy 15 yardos bĂŒntetĂ©st sportszerƱtlen magatartĂĄsĂ©rt (gĂșnyolĂłdĂĄsĂ©rt) a hĂ©tfƑ esti Giants-Vikings meccsen. Az Ă­tĂ©let minimum kĂ©rdĂ©ses voltaz elkapĂł szerint a bĂ­rĂłk direkt rĂĄ utaznak:

 

“Mindig az Ă©n hibĂĄm. EgyszerƱen muszĂĄj megĂ©rtenem, hogy ha ferde szemmel nĂ©zek, akkor zĂĄszlĂłt kapok, meg leszek bĂŒntetve. Ha rosszul kötöm be a cipƑfƱzƑmet, megbĂŒntetnek. Ennyi, a bĂ­rĂłk rĂĄm mindent bedobnak, a mĂĄsik irĂĄnyba pedig semmit”.

 

460874074

 

A konkrĂ©t eset kapcsĂĄn Beckhamnek van talĂĄn igaza. MĂĄr az oldalvonal mellett volt, amikor kapott egy late hitet az Ƒt rendre jĂłl fogĂł Xavier RhodestĂłl, amiĂ©rt 15 yardos bĂŒntetĂ©snek kellett volna jĂĄrnia a Giants javĂĄra. Mivel nem kapott, Beckham kĂĄromkodva szĂĄmon kĂ©rte a dolgot, ami utĂĄn Ƒ kapott bĂŒntetĂ©st. Igaz, a következƑ playnĂ©l egy elkapĂĄs utĂĄn törlesztett, amiĂ©rt egy szigorĂșbb bĂ­rĂł megint sĂĄrgĂĄzhatott volna.

 

Beckhamnek egyĂ©bkĂ©nt nem ez az elsƑ kiborulĂĄsa, elĂ©g csak a Josh Norman elleni cicaharcra gondolni tavalyrĂłl, vagy a Kenny Vaccaro elleni csĂșnya vakoldali blokkrĂłl. Tesz Ƒ azĂ©rt eleget, hogy sĂĄrgĂĄt dobjanak rĂĄ, Eli Manning szerint is jobb lenne okosabban jĂĄtszania Ă©s nem adni senkinek tĂĄmadĂĄsi felĂŒletet.

 

Legfrissebb cikkeink

LegutĂłbbi hozzĂĄszĂłlĂĄsok

KözelgƑ cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 FƱzƑvel kifelĂ©!