Connect with us

HĂ­r

Tudom, hogy unalmas a jĂĄtĂ©kunk, de nyerĂŒnk

A Buffalo Bills szĂ©tszedte a San Francisco 49erst vasĂĄrnap. A csapat 44 alkalommal futtatta a labdĂĄt 312 yardĂ©rt, ami 12-vel több volt, mint amennyit a Bills vĂ©delem engedett. A gyƑzelemmel rĂĄadĂĄsul egy nĂ©gy meccses szĂ©riĂĄban vannak, ezeken minimum 134 yardot szereztek a földön, mĂ­g a vĂ©delem 10-2-es turnover mutatĂłval rendelkezett.

 

rex-ryan-ap-0914-jpg

 

A Bills feltĂĄmadĂĄsa azutĂĄn jött, miutĂĄn a csapat kivĂĄgta Greg Romant, a liga legjobban fizetett tĂĄmadĂłkoordinĂĄtorĂĄt. Ez a tĂĄmadĂłstĂ­lus megvĂĄltozĂĄsĂĄval jĂĄrt, amit Rex Ryan mester “unalmasnak” titulĂĄlt, de hĂĄt ez aligha Ă©rdekel bĂĄrkit is, mĂ­g nyer a csapat:

 

Tudom, hogy unalmas futballt jĂĄtszunk, de mi csak nyerni akarunk. Ha kell rengeteg passzolunk, vagy csak simĂĄn egĂ©sz mĂ©rkƑzĂ©sen futunk” – mondta Ryan a Buffalo Newsnak. “NyilvĂĄnvalĂłan jobban szeretem a futĂłjĂĄtĂ©kot. TalĂĄn ez az old school bennem, de ettƑl mĂ©g Ășgy gondolom, hogy futtatni kell a labdĂĄt a gyƑzelemĂ©rt. Tudjuk, hogy jobb munkĂĄt kell vĂ©geznĂŒnk passzjĂĄtĂ©kban, de a fontos az, hogy hatĂ©konyak legyĂŒnk.”

 

EgyelƑre bevĂĄlt a dolog, a Bills 4-2-es mutatĂłval jelenleg a 6. kiemelt, azaz rĂĄjĂĄtszĂĄst Ă©rƑ helyen van.

 

 

Legfrissebb cikkeink

LegutĂłbbi hozzĂĄszĂłlĂĄsok

KözelgƑ cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 FƱzƑvel kifelĂ©!