Connect with us

HĂ­r

Mi lesz Romoval?

 

Ian Rapoport az NFL Network Gameday Morning mƱsorĂĄban beszĂ©lt arrĂłl, hogy mik a legĂșjabb informĂĄciĂłk Tony Romo helyzetĂ©vel kapcsolatban:

 

– A Dallas Cowboys egyĂ©rtelmƱen szeretnĂ© majd elcserĂ©lni veterĂĄn irĂĄnyĂ­tĂłjĂĄt, miutĂĄn Dak Prescott ilyen jĂłl teljesĂ­t.

 

– Tony Romo a Broncost favorizĂĄlnĂĄ Ășj csapatakĂ©nt, legszĂ­vesebben Denverben jĂĄtszana jövƑre Ă©s az azt követƑ Ă©vekben.

 

Oct 6, 2013; Arlington, TX, USA; Dallas Cowboys quarterback Tony Romo (9) throws in the pocket against the Denver Broncos at AT&T Stadium. Mandatory Credit: Matthew Emmons-USA TODAY Sports

 

– A Broncos azonban nem szeretne cserĂ©lni RomoĂ©rt. Van kĂ©t fiatal irĂĄnyĂ­tĂłjuk Ă©s a szerzƑdĂ©se tĂșl nagy falat a sĂ©rĂŒlĂ©keny irĂĄnyĂ­tĂłnak.

 

– Éppen Romo szerzƑdĂ©se miatt nem lesz egyszerƱ partnert talĂĄlni egy cserĂ©hez. A Browns biztos nem szeretne ebben rĂ©szt venni, de pĂ©ldĂĄul a Bears vagy a Texans neve is felmerĂŒlt, egyik sem tĂșl komolyan.

 

– Ezzel az a furcsa helyzet ĂĄllhat majd elƑ, hogy a Cowboys vĂĄrni fog Romo elcserĂ©lĂ©sĂ©vel akĂĄr a szezon kezdetĂ©ig is, hĂĄtha egy sajnĂĄlatos sĂ©rĂŒlĂ©st ki tudnak hasznĂĄlni, ahogy törtĂ©nt az az Eagles esetĂ©ben is Sam Bradforddal Ă©s a Vikingsszal.

 

Legfrissebb cikkeink

LegutĂłbbi hozzĂĄszĂłlĂĄsok

KözelgƑ cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 FƱzƑvel kifelĂ©!