Connect with us

Hír

A Lions meghívta Calvin Johnsont az edzőtáborra

A Detroit Lions elnöke,  Ron Wood azt nyilatkozta hétfőn, hogy a csapat meghívta korábbi klasszis elkapóját, Calvin Johnsont a Lions edzőtáborába. Mindezt azok után, hogy Johnson a visszavonulása után többször is kritizálta a csapatot. Arról nem tudni, hogy az elkapó elfogadta-e meghívást.

 

 

Megatron szerint nagyon rosszul kezelte a tavalyi visszavonulását a Lions:

 

Nem igazán akarom felvenni a kapcsolatot a Lionsszal, mert nem tetszik, ahogy a visszavonulásom után bántak velem. Ha megkeresnek, és bocsánatot kérnek, vagy próbálnak tenni azért, hogy rendbe tegyük a dolgokat, akkor én lehet hajlanék rá, de amíg ez nem történik meg, addig minden marad a régiben. Azt hiszem, eleget tettem azért Detroitban, hogy megbecsüljenek, és mégsem érzem, hogy ők így gondolnák. Nem érzek különösebb haragot emiatt, de nem is esik jól, de csak rajtuk múlik, hogy ez az állapot meddig marad fent

 

– nyilatkozta korábban egy detroiti lapnak Megatron. Nem is olyan rég pedig arról beszélt, hogy a detroiti vesztes kultúra volt az egyik oka annak, hogy visszavonult:

 

Benne ragadtam a szerződésemben Detroitban és megmondták nekem, hogy nem mondják fel a szerződésem, úgyhogy náluk kellett volna folytassam. Nem láttam az esélyt, hogy Super Bowlt nyerjünk akkor és amennyi munkát beletettem, nem érte meg az időmet, hogy a falba üssem a fejem folyamatosan és ne haladjak semerre. Ez az őrültség definíciója.

 

Jim Caldwell mester korábban azt nyilatkozta, hogy a csapatnál nem lehet kérdés, hogy rendezni kell a viszonyokat a franchise történetének egyik legjobbjával. Talán ez az első lépés.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!