Connect with us

Hír

Watson: Hue Jackson szólt a draft reggelén, hogy készüljek

Hue Jackson és a Browns végre testközelből láthatott egy rookie irányítót, aki magabiztos, jól játszik és egykor stabil franchise irányító lehet. A Texans, Deshaun Watson vezetésével eltiporta a Clevelandet, a mérkőzés előtt és után pedig érdekes pletykák láttak napvilágot.

 

 

A Texans irányítója, Watson ugyanis azt nyilatkozta, hogy Hue Jackson írt neki, hogy álljon készen, mert draftolni akarják. Mint ismeretes, ez nem történt meg, sőt a Texans cserélt fel a helyükre és hozták el a fiatal irányítót. A lépést azóta is bánhatják.

 

Ezt az állítást azonban nem sokkal később egy másik követte. Hue Jackson ugyanis teljesen mást állít.

 

„Édes istenem, erről semmit sem tudok. Nem csináltam ilyet.”

 

A vezetőedző tehát tagadja, hogy írt volna a játékosra a draft napján, ami sokkal érthetőbb is, hiszen ha tényleg el akarják hozni, akkor aligha engedik át a választás jogát, a nyilvánvalóan irányítót kereső Texans csapatának.

 

Az állításokból nem igazán derül ki, hogy ki nem mond igazat, de az igazán érthetetlen, hogy miért állítana Watson ilyet, ha nem történt volna meg. Jackson részéről még felfogható a történet, ugyanis nem akarja magára vállalni az elszalasztott lehetőséget – ráadásul nem is ő hozza a végső döntést -, de az irányító indítéka homályos. Egy biztos, Watson jól járt ezzel a kimenetellel, Jackson pedig jövőre is SMS írásra kényszerülhet.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!