Connect with us

Érdekességek

Az észak királya: a Jaguars

A Jaguars tegnap este megverte a Cleveland Browns gárdáját, ami természetesen nem volt meglepetés, azonban ezzel elérték azt, hogy mind a négy AFC North csapat ellen diadalmaskodni tudtak. Ráadásul nem is akárhogy, egyszerűen dominálták ellenfeleiket (nagyrészt).

 

 

A 4-0-ás mérleg mellé 116-30-as pontkülönbség társul, ami egészen nevetséges arány. Ha visszanézünk a meccseikre, akkor a Browns elleni volt a legszorosabb, ám végül azt is eldöntötték a végén. A nagy északi hadjáraton aratott fölényes győzelmeket pedig leginkább a védelmüknek köszönhetik. Sikerült összehozniuk egy +10-es turnover mutatót, a defense (és a speciális egység) pedig négyszer is képes volt touchdownt szerezni.

 

A Ravenst Londonban simázták le, ahol Flacco és a helyére beálló Malett mindössze 64 passzolt yardig jutott, a védelem pedig két interceptiont is szerzett. Ben Roethlisberger ugyan felrakott ellenük 312 yardot, de nem fog szépen visszaemlékezni az 5 interceptionös találkozójára. A Bengals ellen ugyan csöndes maradt a védelem turnoverek tekintetében, de a Browns ellen eldöntötték a mérkőzést. Két interceptiont szereztek a meccs során, majd mikor Kizer győztes drive-ot indított volna, sackelték, kiütötték a kezéből a labdát és vissza is hordták hat pontért. Rendkívül domináns ez a védelem és a sorsolásukat elnézve még akár a pihenőhét sem elérhetetlen a rájátszásban.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!