Connect with us

Hír

Del Rio: Cooper kiütése aljas volt

A Raiders két legjobb elkapóját veszítette el a Broncos elleni győztes meccs során, Crabtree-t rögtön az első negyedben kiállították az Aqib Talib elleni bunyója miatt, míg Amari Cooper a második negyedben agyrázkódást szenvedett. Coopert a Broncos-safety, Darian Stewart ütközte le fejen köszönhetően egy kórházpassznak Derek Carr részéről. Del Rio a mérkőzés után reményét fejezte ki aziránt, hogy a liga megbünteti Stewartot:

Az egy aljas ütés volt, az ilyenektől akarjuk megtisztítani a futballt. Ezekből egyre kevesebbet lehet látni. Biztos vagyok abban, hogy a liga ezt alaposan ki fogja elemezni, ugyanis ezek az ütések azok, amelyeknek nincs helyük a sportban. Cooper teljesen védtelen volt, és a fejét célozták. Meg lett volna a lehetőség arra is, hogy ne ott találják el, vagy ne így.

 

Szegény embert az ág is húzza, ugyanis Cooper az agyrázkódás mellett bokasérülést is szenvedett ezen a meccsen. Derek Carr is megszólalt az ügyben, az irányító elmondta, hogy megszakad a szíve, amikor egy játékos az ő passzának következményeképpen sérül meg.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!