Connect with us

Hír

Peterman: Soha nem tapasztaltam ilyet

A Buffalo Bills kisebb meglepetésre múlt hét közepén irányítót váltott és Tyrod Taylor helyett Nathan Peterman került a karmesteri székbe. Sokan nem értették a döntést, pedig akkor még nem is ismerték a hétvége történéseit. A Chargers elleni meccs után azonban már azok is megkérdőjelezték a döntés jogosságát, akik előtte esetleg mellette voltak.

 

 

Peterman ugyanis öt interceptiont dobott az első félidőben, ezzel pedig olyan egyedülálló tettet hajtott végre, amit 1970 óta senki. Nem nagy dicsőség ez, Peterman pedig saját maga is elhűlve nyilatkozott Matthew Fairburnnek.

 

Voltak nehéz mérkőzéseim, az edzőim pedig mindig azt mondták, hogy te soha nem veszíthetsz, mindig tanulsz valami újat. Ez lesz az eszemben a jövőben is. Tanulni fogok ebből és biztosítok mindenkit, hogy ez még egyszer nem fordulhat elő. Olyat tapasztaltam most amilyet előtte soha.

 

A pozitív hozzáállás segít a jövőre nézve, de Peterman szerintem mégiscsak veszített valamit. Egyrészt az önbizalmát, aminek biztosan nem tett jót ez a mérkőzés, másrészt pedig a szurkolók egy részét is elvesztette maga mögül. Mindenesetre az edzői stábot egyelőre nem, akik akarnak adni neki még egy esélyt.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!