Connect with us

Hír

Továbbra is él a bizalom Hundley felé

Brett Hundley borzasztó meccsen volt túl a Baltimore Ravens ellen, ami nem csak a nullázásból látszik. A harmadéves irányító szörnyű volt a játék szinte minden aspektusába, ami a Packers rájátszás álmainak is véget vethet, de a stáb bizalmát továbbra is élvezi.

 

Hundley-t hatszor sackelték, amiből mindössze egy volt a támadófal hibája, és 4 turnovert is összehozott. Szemmel láthatóan továbbra sem érzi a zsebet, egy-két megindulásától eltekintve szinte felkínálja magát a sackekre. A Packers viszont továbbra is őt kezdeti, noha ezen nem kell csodálkozni, hiszen csak Joe Callahan áll még a csapat rendelkezésére irányító poszton. A csúfos vereség ellenére úgy tűnik nem vesztette el az öltözőt, legalább is McCarthy ezt állítja.

 

Én nem vettem volna észre, hogy elvesztette volna a csapattársai bizalmát. Mindenki látja, hogy mennyi munkát tesz bele az edzésekbe, amit nagyra értékelnek az öltözőben.

– mondta McCarthy.

 

A Bears elleni meccsen volt néhány javulásra utaló jel, tekintve, hogy az a mélységi passza Adamsnek pontos lett, ami eddig nem volt rá jellemző, de a zsebben való mozgást továbbra sem érzi, ahogy Jordy Nelsonnal sem találta még meg az összhangot. Minden meccsen észrevehetők nála ugyanazok a rookie mistake-ek, és szemmel láthatóan nem tudja ezeket kinőni, ami nem csak az ő, de McCarthy és a szakmai stáb felelőssége is. Erről is beszélt mestere.

 

Jobban kell játszanunk, amiben nekem is nagy szerepem kell hogy legyen. A támadósornak a megadott game plan szerint kell játszania, de ezen a game planen is csiszolni kell. A védelem megmutatta, hogy remek teljesítményre képes, már csak az offense-nek kell felnőnie hozzájuk, hogy az általuk kiharcolt mezőnypozíciókat kihasználjuk.

 

Nyilván arra nem készültek tudatosan a csapaton belül, hogy Rodgers több meccsre kidől, de hogy ennyi idő alatt sem történt előrelépés Hundley játékában, az elkeserítő. A pocsék teljesítmény ismét elő fogja hozni a “Fire McCarthy!” tábor hangjait, de egy csereirányítóval hozott rossz mérleg valószínűleg nem ingatja meg alatta a széket. Pedig…

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!