Connect with us

Hír

Wilson még 16 évre tervez az NFL-ben

Russell Wilson elég merész kijelentést tett a PFT legutóbbi podcastjében. A Seahawks zsenije múlt héten ünnepelte 29. születésnapját (repül az idő…), így lassan kezdenek előtörni a hangok arról, hogy vajon hány év van még benne. Wilson szerint több, mint azt elsőre gondolnánk.

 

 

A 40-es éveim közepéig tervezek játszani, és nem a levegőben beszélek amikor ezt mondom. Az egész életvitelemet úgy alakítottam ki, hogy ez lehetséges cél lehessen. Felbéreltem személyi edzőt és saját szakácsot is, de masszőröm és fizioterapeutám is van, hogy a mindennapi életemben is egészségesen és fitten tartsam magam. Mindig is arról álmodtam, hogy sokáig játszok a ligában, és amint látják, teszek is azért, hogy ez így legyen.

 

Ezzel nagyjából 15-16 további évre tervez a ligában Wilson, ami elég merész, vagy inkább túlzónak tűnik, de nem lehetetlen. Tom Brady is elmúlt már 40 éves, és egyáltalán nem látszik rajta a kor, ő Wilsonhoz hasonlóan az egészséges életmódra esküszik. Persze elkerülhetetlen kérdés volt, hogy vajon ezt a további 10+ évet Seattle-ben képzeli el.

 

Mindenképp szeretnék csak a Seahawksban maradni, de erről nem csak én döntök. A profi sportban mindig fel kell készülnöd arra, hogy távoznod kell a csapatodtól, hiszen a fizetési keret mellett a stábtagok is cserélődhetnek, és ha valaki nem veled terez, akkor nincs mit tenni. Az egyik kedvenc játékosom, egyben idolom is Derek Jeter, aki több, mint 20 évig játszott a Yankeesben, nem mellesleg több bajnoki címet nyerve. Na ez az, amit én egy pályafutásnak hívok, és én is ilyet szeretnék magamnak. A hozzá és Kobe Bryanthez hasonló pályafutások azok, amik kimerítik az örökség fogalmát. Hasonló legenda szeretnék lenni a Seattle Seahawks franchise-ában.

– zárta mondandóját Wilson.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!