Connect with us

Hír

Meggondolta magát a Dolphins, mégsem cserél CJ Andersonért

Bár akkora holtszezon van, hogy az ember vért izzad már valami érdekes hírért, a háttérben azért csak zajlik az élet. Egy denveri újságíró szerint a Broncos és a Dolphins megegyezett egy hatalmas cseréről, de végül a Miami meggondolta magát, így sztornó minden.

 

 

A csere tárgya állítólag CJ Anderson lett volna, őt akarta eltrade-elni a Broncos a Dolphins remek RT-jére, Ja’Wuan Jamesre. Nem tudni, hogy lett-e volna még valami, de ha ezt így meglépik a csapatok, a Broncos hatalmas győztese lett volna az üzletnek.

 

Ha emlékszünk rá, CJ Anderson RFA volt két éve, a Dolphins pedig megkínálta egy 4 éves, 18 millió dolláros szerződéssel. A Broncos ekkor még nem akarta elengedni a futót és matchelte az ajánlatot, de nem igazán járt jól vele. Anderson 2016-ban csak 7 meccsen volt bevethető, tavaly pedig bár nem volt rossz (1007 yard, 3 TD), de nem is volt annyira jó, hogy minden áron marasztalják (ráadásul csapaton belül is megoldható a pótlása Devontae Booker személyében).

 

Ellenben Ja’Wuan James a liga egyik legjobb RT-je volt tavaly, kapásból a Broncos támadófal legjobbja lett volna, még úgy nagy fogás lett volna, hogy csak egy évre van szerződése 9,3 millióért. Igaz, ennek csak a fele lett volna plusz kiadás, hisz Anderson elcserélésével 4,5 millát spórolt volna a csapat.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!