Connect with us

Hír

Kirksey és Gaines IR-on, Sproles visszatérhet

Clevelandben és Philadelphiában két-két sérülésjelentésről is be kell számolni. Ám amíg a Brownsnál szomorkodhatnak, az Eaglesnél örülhetnek.

 

 

A Browns két védőjét is kénytelen volt sérültlistára helyezni. Közülük Christian Kirksey lehet a fájóbb, akinek az idei sérülésekkel teletűzdelt évére most kellett pontot tenni. Korábban boka és vállsérülések miatt volt kénytelen meccset is kihagyni, most a combhajlítóra mondta fel a szolgálatot a Chiefs elleni összecsapáson, ami végül IR-ra helyezte a veterán linebackert. E.J. Gaines számára nem jött be eddig a clevelandi kaland, hiszen mindössze két meccsen kezdett csak, és hármat ki is hagyott már idén sérülés miatt. A 26 éves cornerback agyrázkódást szenvedett, ami nem az első fejsérülése volt neki 2018-ban, ezért jobbnak látták, ha inkább a sérültlistán piheni ki a gondjait. Jó hír viszont, hogy Denzel Ward csípősérülése úgy néz ki nem season ending súlyosságú, így visszatérhet a védelembe.

 

Az Eaglesnél csupa jó hír várta a szakmai stábot, hiszen Lane Johnson sérülése pont annyira jött rendbe, hogy a játékot vállalni tudja a Cowboys elleni csoportrangadón. A RT a Jaguars elleni meccsen szenvedett MCL sérülést, és amúgy sem 100%-osan nyomta végig a szezon nagy részét, de legalább nem kell meccset kihagynia. Darren Sproles is újra pályát láthat sisakban, amire az első forduló óta vár. A 35 éves rutinbombának mindössze négy meccse van az elmúlt másfél szezonból, így nagyon ég a bizonyítási vágytól, amit jó eséllyel megkaphat a 10. fordulóban. Hogy ne minden legyen fenékig tejfel, Sidney Jones és Jalen Mills állapotáról nem tudtak pozitív információkat adni a sajtónak, így lehet két fontos cornerbackje nélkül várják a Cowboyst.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!