About the author

92 Comments

 1. 1

  csak ezt ne

  Nagyon örültem, hogy 6 szerkesztő köztük Chester (bár egyszer már bejött neki, de még mindig jó negatív indikátornak tekintem a tippelésben) underdognak tart minket már odahaza is. Nem tudom mi indokolja ezt, a múlt, hogy az elmúlt 7 évben minden évben megnyertük ezt a kört idehaza, vagy a jelen, hogy az elmúlt 15 meccsét megnyerte otthon a Pats, de jó érzés underdognak lenni. Remélem sikerül majd meglepetés győzelmet aratni.

  Viccet félretéve idén nagy varázslónak kell lenni, hogy megjósolja mi lesz. Senki nem lesz biztonságban, hiszen a wc pozicióból is komoly csapatok estek be idén.

  Úgyhogy az én bold tippem: egyikőtök sem találta el az SB párosítást, mert az Pats – Rams lesz, majd ha összejön megírom ki nyeri meg.

 2. 2

  wolandrule

  Nekem fura ez a Ravens, Eagles bizalom, én nagyon nem látom magam előtt, hogy Jackson végigmegy a Chargers- Patriots- Chiefs trión D ide, vagy oda. Philadelphiában pedig egyszer volt kutyavásár, max egy kört mennek, azt is csak Trub gyengesége miatt. Ráadásul mindkettőnek végig idegenben kéne hasítani…
  AFC:
  Ravens- Chargers— Chargers
  Texans- Colts— Texans

  Patriots- Texans— Patriots
  Chiefs- Chargers— Chiefs
  Chiefs- Patriots— Patriots

  NFC:
  Bears- Eagles— Bears
  Cowboys- Seahawks— Seahawks
  Rams- Bears— Rams
  Saints- Rams— Saints

  Saints- Patriots— Patriots

 3. 3

  Gergely Angyal

  Valószínű, hogy nem így lesz ahogy én ezt elképzelem, vagy szeretnék.
  Amit biztosnak érzek az a Houston veresége az első körben, de szerintem sajnos a Seahawks nem a Dallas ellen fog kikapni.
  Az Eagles szerintem ismét csodát tehet, a New England inkább talán egy vágyam, hogy one and done legyen, mintsem realitás.
  Ami fura, hogy közületek a Ramst senki nem várja Super Bowlba közületek (bár én is inkább az Eaglesre tippelnék ott).
  A Chargerst pedig én valahogy nem érzem bajnok csapatnak, de hát ki tudja. A Ravens szerezhet skalpokat, de Lamarral első idényében Super Bowlt szerintem nem fognak nyerni. https://uploads.disquscdn.com/images/4e8fdc7e3ad7df1c65c8fff768da985bad4fad9c9c136ea7d5812eaf501712b6.png

 4. 6

  bjeela

  Hát senki sem látja, hogy ez naivitás? Egyértelmű, hogy Ravens Bears SB lesz Bears 13:6 győzelemmel. ;) A rájátszás a védelmek terepe.

 5. 7

  Krisztian Fekete

  Ok. De a Pats-et tényleg Ennyire jónak látod Idén is, vagy a szurkoló mondatja Veled?

 6. 8

  Breki a béka

  Nagyon sok volt az oldalfasz.

 7. 9

  Breki a béka

  A tapasztalat sokat nyom latba.
  Majd pont Lamar lesz SB győztes,mikor tétnélküli meccseken nem tud 60%-os passzpontosságot elérni….

 8. 10

  Attila

  eaglest nem tudom honnan szeditek :D

 9. 11

  Bálint Nagy

  Szerintem jelenleg a Rams a legösszeszedettebb együttes… megcsináltam az ágrajzot és be is jelentkeztem, viszont valamiért nem engedi ide feltölteni a képet…

 10. 12

  Krisztian Fekete

  De hol írtam én olyat, hogy Lamar? Szerintem a nevét is most írtam le először. Nem értelek.

 11. 13

  Breki a béka

  Tőled független.
  Csak viszonyításképp írtam a pats rutinja mellé.
  Hamár chesterék felültek a vagonra.

 12. 14

  Krisztian Fekete

  Tőlem függetlenül írtál reakciót a kérdésemre? Ez továbbra is érthetetlen. De ok, ahogy gondolod. Nem kell mindent, és mindenkit értenem.

 13. 15

  Breki a béka

  A ravens része.
  A többi releváns volt.

 14. 16

  Elit Báró Úr

  Ki beszel itt lamarrol? Az elso korben szepen agyoncsapjak, felkeszul baro superbowl mvp flacco, es bemasirozik a dontobe, ahol inasba teszi a rams secondaryt, es ujra superbowl bowl mvp lesz

 15. 17

  István_Szamos

  Lehet boldot nyomni?

  Ha igen:
  A Colts idén megnyeri az AFC bajnoki címet.

 16. 18

  chester

  Haver, én augusztusban is Ravens SB winre tippeltem, majd pont most mondanék le róla? :D

 17. 19

  vampeare

  tavaly kb. mindenki kizúgatta az Eaglest már első körben és egyáltalán nem értettem, hogy miért (ebben aztán igazam is lett), idén meg rengeteg tipp szerint megy 1-2-3 kört is, címvédéssel is. tavaly az 1. kiemeltek voltak annak megfelelő játékkal, idén hatodikak, hatodiknak megfelelő játékkal, úgy, hogy mind az 5 NFC csapatnál gyengébbek és idegenben is kell játszani.

 18. 20

  Breki a béka

  Sry,igazad van …. :D
  És mond,a diviziós körben kinek fogsz szurkolni?:”D

 19. 21

  katonadani

  azért az a rengeteg tipp mindössze 3, aki szerint egynél többet mennek (és még 3, akinél egyet)

 20. 22

  Debreceni József

  NFC: A Bears simán lecsapja a bajnokot, a hawks is a cowboyst, saints otthon üti a hawkst, a Bears is a ramst idegenben, majd a konfdöntőben a Saints simábban mint gondolnánk átlép a medvéken.
  AFC: Texans másodszor már nem teszi meg azt a szivességet hogy otthon kikap a coltstól, a Chargers átlép saját árnyékán és simán hazavágja a hollókat. A texans kisebb meglepetésre lelépi a hazafiakat egy pontgazdag meccsen, a Chargers pedig most rántja elő a choker kártyát és elbalfaszkodja a chiefs ellen. Konfdöntőben a Texans secondary nem tudja majd tartani a ritmust és alulmarad. Chiefs-Saints döntő, az egyik fog nyerni.

 21. 23

  stanley

  Na, ne tegyetek tönkre. Ravens, Eagles, Chargers…Mindenki átment chesterbe.
  Nálam meglepetés lenne, ha nem a Saints, Rams, Chiefs, Pats négyesből kerülne ki a végső győztes.

 22. 24

  stanley

  Fő az optimizmus. :)

 23. 25

  stanley

  Akkor is irreális az SB győzelem, meg az NFC siker.

 24. 26

  Józsefné Varga

  Csak részben van igazad. Terrel Suggs sérülése miatt a döntőre a csapat újra leigazolja Ray Lewist, aki 2 sacket és 2 megszerzett fumblet ér el, így ő lesz az első az NFL történetében, aki a Hall of famebe való beválasztása UTÁN szerez SB MVP címet!

 25. 28

  Józsefné Varga

  3:2 lesz a Ravensnek, Az első 40 percben nem történik semmi. Aztán Lamar a harmadik negyed végén 3and35 nél futni próbál, de visszakergetik a saját endzónájába, ahol elesik a saját lábában. Safety. 15 percig megint semmi. 17 másodperccel a vége előtt a Ravens eljut a felezővonalig és Tucker az Ave Mariát énekelve betalál 68-ról úgy, hogy a labda mindkét kapufát érinti.
  https://www.youtube.com/watch?v=93s9pHGUpjY

 26. 29

  conspiracy theory

  Szerintem most az Eagles gyenge pontja Foles bordája. Két akkorát kapott az elmúlt két meccsen a mellkasára, meg a bordái közé, hogy ha egyszer is odaérnek a Bears védők, akkor úgy földbe döngölik, hogy nem fog egykönnyen felállni onnan. Valószínűleg nem egy leányálom számára a reggeli felkelés az ágyból. Akinek volt már ilyenje, az tudja milyen fasza ilyesmivel aludni, meg reggel felkelni. És nem is gyógyul valami gyorsan.
  Szóval mivel Foles-t minden áron meg kell védeni, nagyon limitált lesz az O játékuk, amit így könnyen megold a Bears.

 27. 30

  Tizenkettes

  A Patsnek a Houston győzelme lenne a jobb, mert elkerülné a szerintem nehezebb ágat. Szóval nyer a Colts… A Ravens hazai pályán veri a Chargerst. A Pats egy iszonyatosan szoros meccsen legyűri a Ravenst, míg a Chiefs agyonveri a Coltsot. Az AFC döntőjét emiatt az dönti el, hogy a Patriots az Arrowheadben kell hogy szerepeljen. Így a Chiefs jut a SB-ba.
  A Bears hazai pályája túl erős lesz a Phillynek, rengeteg lesz a Foles start (elnézést!). A Dallas is legyőzi a Seattle-t. A Saints ellen viszont már nem lesz esélye a Cowboysnak, a Rams viszont meglepetésre(?) kikap a Bearstől, amely ezen annyira fellelkesül, hogy a Saintset is verve bemasírozik a Super Bowlba is.
  A Bears a valaha volt egyik legnehezebb meneteléssel legyőzi a Chiefst is, Matt Nagyot és a Bearst pedig fogadja a Sándor-palotában Áder János.

 28. 31

  Józsefné Varga

  ..és a magyar sikeren felbuzdulva (Nagy Máté és a Medvék ugyebár) 70 ezres NFL stadion épül, stílusosan Mátészalkán, ahol a kezdőrúgást Orbán Viktor végzi el, ami természetesen FG lesz (83yard, ha jól számolom).

 29. 32

  Arnold Patsenegger

  Elkészült a saját kis jóslatom, kicsit izgulok mi a véleményetek. Elég sokat dolgoztam rajta telefonon. Fogadjátok szeretettel. https://uploads.disquscdn.com/images/81ab8ec9efbd7e29848111e2428ce3417a56ea44d20440887a35a2bc856576e3.jpg
  😉

 30. 33

  chester

  Legalább egyedi :D

 31. 34

  csak ezt ne

  Nem írtam semmit arról, hogy ki milyen volt a szezonban szerintem, csak száraz statisztikai adatokat. Pont azt írtam egyébként már többször is, és ebben a kommentben is, hogy idén nincs könnyű győzelem, nehezen kiszámítható a rájátszás.

  Ha komolyan kérdezed, azért odahaza bárki ellen favoritok vagyunk, az AFC csapatok ellen a divíziós körben egy TD-s favoritok legalább. Attól még veszíthet a kedvenc csapatom, simán (mint anno a 2010-es szezon után), de a múlt alapján lássuk be elég vicces lenne, ha mondjuk Lamar Jackson favoritként érkezne hozzánk.

  A konferencia döntő már más ügy, főleg ha utazni kell, a kilátások nem jók, se idén a szezonban, se korábban a konferencia döntőkön nem termett sok babér, ha utazni kellett. Kansasben tényleg underdogok lennénk, nem is vitás. Csak jussunk el legalább odáig. Ha ne adj isten Reid elbénázná megint a PO-t, hazai pályán egy 50-50-es esélyt látnék, bárki jönne hozzánk Kansasből győztesen.

  SB-ről még álmodni is alig merek, mert az idei eddigi teljesítmény nagy optimizmusra nem ad okot. De reménykedem most egy forma javulásban, mi másban. A szurkoló dolga, hogy bizakodjék, bár vannak károgásban erősek, főleg a mi csapatunk környékén, még véletlenül se a Ravensnél.

 32. 35

  Arnold Patsenegger

  Mondanám ,hogy a két éves keresztfiamat kértem meg az elkészítésére, de nem így volt. 😀😀😀😀😀

 33. 37

  Antal Kovacs

  ind @ hou – hou: A komplettebb csapat nyer. A HOU DL ellen nem fog annyira kijönni az Indiana legnegyobb erőssége (OL), mint mások ellen. Hopkins 100+ yard, 1+ TD. Watson fut 1 TD-t és HOU RB is fut TD-t. IND: Luck 3+ TD, 2 int, 400+ yard, mégis 1-2 field goal-lal a Houston nyer.

  phi @ chi – chi. Ami a Redskins ellen történt ne tévesszen meg senkit. Amennyire játszani akart a kedvenc csapatom, úgy egy 120 fokon pörgő Budapest Wolves is simán megverte volna őket. Ez a Wolvesnak nagy dícséret, de inkább a Redskins-nek egy komoly kritika, és nem azért hoztam ezt a példát, mert túlozni akarok, ezt komolyan gondolom. A CHI ellen – lehet a 3. számú QB-nak – az a sorsa lesz, mint ami a Josh Johnsonnak volt a Philly ellen: menekülés, menekülés, buta dobás, menekülés sack, sack… Nem lesz földbe döngölős Bears offense, de 4 yardot átlagolnak futással, 6-ot passzokkal, feltesznek 13 pontot, az Eagles 9-et, így CHI.

  lac @ bal – bal. A Chargersnél több hiányzót látok – Gordon nem 100%, Rivers nem tudom, hogy tud e megint elit számokat hozni.. de ez a leginkább ki-ki meccs. A sok read play Jackson-nal kihúzza a LAC D# méregfogát (pass rush), a BAL QB fog győztes meccset hozó TD-t futni (21-14).

  sea @ dal – sea. A második leginkább ki-ki meccs. Nem fogok tudni a Dallas-nak szurkolni, de nagyon tetszik, ahogy feljavult a védőjáték, és ahogy az összes lyukat befoltozták. És meglett a WR1 is. Respect! De a Seahawks is feléledt mostanság. Itt az edzői rutin, és egy game winning FG fog dönteni, egy okos, óraölős drive után. Mondjuk 24-21. Bár ez bárkinek lehet :D Itt az érzelmek döntöttek, de győzzön a jobbik, ha a Dallas viszi tovább magát, megemelem a kalapom :D

  hou @ ne – ne: Ehhez kevés a Houston, Bellichick le fogja dominálni O’Brian csapatát. Fordulatos, de kézben tartott meccs, 28-24.

  bal @ kc – kc: a nagy meglódulás eddig tartott, sok pontot fog hozni a BAL futójáték, de a KC offense nagy playekkel megégeti őket. 35-28.

  sea @ no – no: idegenben nehéz lesz, nem fogjuk már azt a gyorsvonat NO offense-t látni, mint amire számítottunk, de a pár game changer játékos összehoz annyi pluszt, ami kell. 28-21.

  chi @ lar – chi: a NAGY meglepi. A Rams offense is belassult, na és pont egy olyan varacskosdisznó csorda ellen kellene felgyorsulniuk, akik a snap pillanatában már a labdán csüngenek. Game manager offense, de egy sz@r Rams offense is felpakol 17 pontot. A Bears meg 19-et.

  chi @ no – chi: a NAGY meglepi 2.0. Itt már kijön a közhely, a DEF nyeri a bajnokságot. A NO a Dallas ellen is megbicsaklott, egy top defense NAGY falat lesz. A pár game changer játékost úgy tudja majd a CHI kivenni a játékból, hogy 7-8 elit játékosuk marad a többi dologra.

  ne @ kc – kc: Bosszúállás, oroszlánbajusz húzogatás, trónkövetelés, stb. Itt már kevés lesz a jó game plan, Mahomes 5 TD-t passzol, 42-30.

  SB: CHI: szép kis csata lesz. De egy ilyen defense befejezi amit elkezdett. Mahomes-ra nagy teher lesz rakva, amihez idén még kevés (ilyen meccsen). De nem az utolsó Super Bowl-ja, az fix. 17-14.

  Bold:
  CHI: DEF 8+ int a rájátszásban
  DAL: Zeke 200 total yardja mellett L
  LAR: Gurley 50- total yards, 0 TD a rájátszásban
  Philly: 5+ sacket engednek
  NO: csak 2 különböző játékos kap el vagy fut TD-t
  SEA: 5 yard fölött átlagolnak futásban

  BAL: csak futott TD a playoffban
  NE: Brady 5+ embernek passzol TD-t
  LAC: Rivers 50% alatti pontossággal passzol, de nem ad el labdát
  KC: 25+ pontot engednek átlagban a SB előtt
  HOU: Hopkins nem ejt el labdát. Na jó ez nem bold, de akkor legyen az, hogy Watson 2+ TD-t fut / meccs
  IND: negatív turnover mutatóval esnek ki sajnos egyből

 34. 38

  realface

  Lamar Jackson eljut ugyan egy atom 2 sima meccsel a konf.döntőbe ahol viszont a Chiefs megveri őket. A másik ágon a két “erőnyerő” közül egy végtelenül pontzuhatagos meccs utan a New Orleans megy SB-t játszani. Ahol iszomyat megcsapják a Chiefet….

 35. 39

  realface

  A Pats talán ha egy meccset képes nyerni ebben a rájátszásba, azt is csak akkor ha nem a Chargerst kapja ellenfélne. Ha Ravenst akkor viszlát New Eanglend… Ez a Pats már nagyon nem “az” a Pats mely akár csak 2-3 éve volt. És szerintem jóideig nem is lesz újból olyan…

 36. 40

  Arnold Patsenegger

  Ez is jó 😀😀😀😀😀😀

 37. 41

  Arnold Patsenegger

  Amondó vagyok,hogy itt maximum jósolgatni lehet de kijelenteni biztosra ki mikor esik ki vagy ki meddig megy azt nem.

 38. 42

  Krisztian Fekete

  Köszönöm a válaszod. Amúgy nem is vitattam, amit előtte leírtál, szimplán csak a véleményed érdekelt. Meg hogy boldodban mennyire volt benne a szurkoló, és/vagy a realitás.

 39. 43

  Breki a béka

  Kell a népnek a tündérmese.
  “Abban az évben,mikor űrszámokat hoz a passzjáték, egy irányítónak hazudott újonc RB nyeri az SB-t.”

 40. 44

  chester

  Hát ez lenne a cikk célja, csak szokás szerint vannak olyanok, akik néhány ember tippjeit sértésnek veszik és akkorát remegnek rajta, hogy abba Japán is elsüllyed. :D

 41. 46

  Gergely Angyal

  Amúgy az nekem picit erős, hogy a Seahawks – Dallas meccsen pont az LB-k minőségi különbsége miatt fogja megnyerni a Cowboys a meccset, amikor a túloldalon Wagner sem kutya (sőt, az egyik legjobb). Vagy ezt arra alapozod, hogy mindkét irányító mobilis, és arra a linebackerek hatékony megoldást jelentenek? :D

 42. 47

  rowi

  az nem picit erős, hanem nagyon…

 43. 48

  Wide open

  Az egy dolog, de az mit jelent hogy csak a hazaiak tudnak futni? :DDD
  A Seahawksé idén konkrétan a legjobb rush offense. 2500+ yardot értek el idén a Dallas éppen nem lépte át a 2k-t, ezzel pedig 10.-ek.
  Számomra ez a párosítás nagyon a Hawksé.

 44. 49

  vampeare

  ja lehet az volt csalóka, hogy a felső 6-ból 5 Eagles-sikert jósolt a wild cardra és addigra megfogalmazódott a mondandóm :)

  azért a 12-ból 6 a wild cardon az is nagyobb arány most, mint tavaly volt a divisional körben az arány, sőt, tavaly 10-ből 1 tipp érkezett arra, hogy az Eagles túléli az első kört és bejut az NFC-döntőbe, most ehhez képest 12-ből 3 tipp van arra, hogy az Eagles NFC-döntőt játszik, pedig ehhez nem 1 hazai, hanem két idegenbeli siker kellene

 45. 50

  Lesy87

  Csak a legfőbb dolgokat írtam le. Wagner sajnos egyedül van, a másik oldalon pedig (úgy tudom) Sean Lee is visszatér. (a falak és a secondary nagyjából egy szinten vannak) Nem a mobilis irányítók hanem a futójáték miatt írtam, amire mindkét csapat alapoz.

 46. 51

  Sea12

  Bocsi tudod ki az K.J Wright????
  Ő egy LB segítek ,de igaz nem képvisel minőséget” :D
  Ja és a 3 fejű futó szőrnyről hallotál ???
  Ha nem akkor nézd meg a a statisztikákat haver !

 47. 52

  KidInk789 .

  Hisz mint tudjuk,a védelem nyeri a bajnokságot! :D

 48. 54

  Lesy87

  Látom ezzel a párosítással nagyon felhúztam egyeseket. Majd meglátjuk.
  Az igaz, hogy K.J.Wright-ról nem tudtam, hogy visszatért..

 49. 55

  Lesy87

  1-1 számomra érdekes dolgot emeltem csak ki, mert nem akartam kisregényt írni.

 50. 56

  Frank Guerilla

  Tetszik a scripted. Maradt még abból a cuccból amit inhaláltál? Ha igen, legyünk barátok!

 51. 57

  bjeela

  Ezt kikérem magamnak! Először is Tucker három kapusás FG-t ér el, kécccer, miközben Trubisky mielőtt felbukna a saját centerében estében kioszt egy totál véletlen TD-t, ami kétszer pattan meg a védő fején, majd Mack kioszt két fumble-t sack közben és ezekből lesz két FG-nk. És így egy roppant szórakoztató meccsen nyerünk végre ismét gyűrűt 1985 után. Mert megérdemeljük!

 52. 58

  agmisi

  Sziasztok! Lenne egy javaslatom a szerkesztők felé. Minden play of kör után kerüljenek ki újra a “jóslatok”, de csak azoké, akik nem hibáztak! Érdekes lenni hétről-hétre látni hány tipp maradt “életben” és hogy ki győz a végén! 🙂

 53. 59

  bjeela

  Senki se tudja…

 54. 60

  agmisi

  Ja, és a vérmesebb szurkolótársak, ha kiesik a csapatuk, legyenek annyira tökösek, hogy beírják kommentbe: grat és a nyertes csapat neve! Lássuk ki mennyire kemény! 😀

 55. 61

  chester

  Tavaly rábasztunk.

 56. 62

  bjeela

  Ja, értem, akkor most kompenzáltok? :D

 57. 63

  Józsefné Varga

  Amit írsz, teljességgel lehetetlen! Mivel Tucker bariton, nem tudja elénekelni a Nessun Dormát, legalábbis eredeti hangnemben. A többi még bejőhet :)

 58. 64

  bjeela

  És mi van akkor, ha egy negyeddel vagy egy oktávval lejjebb énekli? Miért kötelező ezt tenorban előadni? Ne tréfálkozzunk már… A többi meg nemcsak, hogy bejöhet, de ez fog történni!!! Vagy ne legyen a nevem Nostradamus. ;)

 59. 65

  Józsefné Varga

  OK, akkor elénekli, de az nektek nem jó ómen:

  “Dilegua, o notte!
  Tramontate, stelle!
  Tramontate, stelle!
  All’alba vincerò!
  Vincerò! Vincerò!”

  Kb. “Tűnj el, éjszaka! Halványuljatok, csillagok! Hajnalban győzni fogok!”

  Mivel a meccs hajnalban lesz (a mi időnk szerint), a Bears sorsa meg van pecsételve!

 60. 66

  chester

  A bölcs ember tanul a hibáiból. :D Amúgy a Super Bowlig én sem vinném elaz Eaglest, de a Bears ellen esélyesebbnek gondolom Folest. Lehet elfogultság, de én nem tudom elhinni, hogy a Bears leverne egy csúcson pörgő csapatot, noha idén nem egy nagy skalpjuk volt már. Aztán majd max erre is rábaszok. :D

 61. 67

  Józsefné Varga

  Nagyon régi vicc:
  Csávó megy az utcán, egy bár ajtajából pont előtte zuhan ki valaki és az arcán landol a járdán. Feltámogatja, látja, hogy totál be van állva. Kíváncsian megkérdezi:
  -Kokain?
  -Nem – nyögi az illető.
  -Heroin?
  -Á, dehogy!
  -LSD?
  -El, de nagyon!

 62. 68

  rowi

  a posztot nem töröljük, így nem értem a felvetést:D

 63. 69

  agmisi

  Persze, de mindig vissza kéne nézni elég sokat, hogy melyikőtök van még versenyben. A javaslatom egy kvázi szerkesztői “play of picture” aki buknak azok jóslatai kiesnek! De lehet, hogy ezt a “versenyt” csak én tartanám izgalmasnak. 🙂

 64. 71

  Frank Guerilla

  Még nem tudom hogy nevessek-e vagy sírjak, amíg rájövök mit kell tennem vidd a lájkomat! ;)

 65. 72

  touchdown29

  Miért akarsz 7(!) meccs után valakinek az NFL-es karrierje felett pálcát törni? Miért gondolod azt, hogy az offseason során nem fog javulni?

  Hogy jön ide a passzjáték? Azért mert a többi csapat sokat passzol, akkor:

  1) ne is próbálkozzon senki a futással?
  2) nem lehet sikeres a futás?

  Ha nem tudják megállítani a futást, akkor a maximum a pálya szélén tud passzolgatni az ellenfél irányítója.

  A Seattle is hasonló stílusban játszik, ott vannak a rájátszásban. WIlson zseniális passzai jelentik kb a különbség a két csapat között. Tavaly a Jacksonville is konferencia döntőig menetelt ezzel a felfogással.

  Seattlere, két szoros meccsen kikapott a Ramstől, a Chiefst megverte. A Ravens majdnem megverte a Chiefs, a Mahomes zsenialitása és bírók jelentették kb a különbséget.

 66. 73

  Arnold Patsenegger

  Ha kiesünk szarok az egészre , TV kikapcs és szeptemberig hallani se akarok a fociról 😙😀😉😊

 67. 74

  bjeela

  Tisztázzunk valamit: Tucker a vágyairól énekel, de a vágyak és a realitás két eltérő dolog. Arról nem beszélve, hogy ez csak egy szerep és Tucker valójában nem Kalaf. De pláne Kalaf a szerelemért küzd és nem egy gyűrűért. És ugyebár tudjuk, akinek sikere van a szerelemben, annak… ;)

 68. 75

  LG

  Sztem jó felvetés, nem is bonyolult levezényelni (mondom én… :P )

 69. 76

  LG

  Ez aztán a bold 😅

 70. 77

  bjeela

  Én ugyebár Bears kedvelő népség vagyok, ergo elvileg van bennem némi hazabeszélés(bár nem), mindenesetre kissé túlzásnak gondolom, hogy az Eagles csúcson pörögne, csak mert nyertek a leolvadófélben lévő Rams ellen, aztán kínnal, keservvel győztek a Houston ellen, és a végén lenullázták a Redskins harmadik csapatát. Azért ez nem túl fényes, főleg, hogy a Dallas ellen égtek, mint a napalm. Ezzel szemben a Vikings, akit fű-fa-virág PO-ba várt kétszer is megégett velünk, pedig az utolsón az életük múlt rajta és mégis, sőt, a végén már a Bears második vonala is szénné cikizte őket. A Ramst mi is levertük, és a McCarthy után felvillanyozódó Packs-et is. Foles nagy kedvencem, de amint komolyan nekiestek és szorongatták(lásd Dallas) azonnal dadogósabb lett. És a Cowboys D fasorba sincs a Bears D-vel. Ettől még van bennem para, hogy egy kanyaros lesz legfeljebb a Bears, de azt az egyet sztem képesek hozni. És utána már a Ramst könnyű lesz leverni, mert bennük lesz a zabszem, hogy “ezek már egyszer levertek minket”. ;) Aztán majd max erre is rábaszok. ;)

 71. 78

  chester

  Félre ne érts, én is a Bearsnek fogok drukkolni azon a meccsen, de nem lehet statisztikákkal kifejezni amit én most a Macik kapcsán érzek. Tip-top a védelem, de nem látom magam előtt, hogy ha egy rosszabb napot kifog az offense, akkor majd a D# behúzza, még ha erre az idei alapszakaszban volt is példa. A playoff egy más kávéház, és oda én Trubiskyt kevésnek érzem, Nagy zsenialitása ide vagy oda.

  Joggal merülhet fel a kérdés, hogy akkor Lamart meg hogy várom Super Bowlba, de ezek megint mentális és morális dolgokra vezethetők vissza. Ezért jósda a cikk címe, és nem mond meg a tutit.

 72. 79

  bjeela

  Trub egy katasztrófa, de ehhez már hozzászoktunk Chicagoban. Nagyjából hatvan éve nincs egy rendes QB-nk és mégis nyertünk bajnokságokat. De stimmel, bennem is miatta van a para. Viszont sosem volt ilyen jó támadóhívásunk. A fene se tudja, meddig jutunk, csak reménykedem, mert reálisan egy körösek vagyunk.

 73. 80

  kitalaltnev

  Wild Card Weekend
  Elvileg az otthon játszó bandák esélyesebbek. Persze a gondviselés szokása szerint megint keresztbe is tesz a várakozásoknak: előbb az IND acélosabb napot kifogva bedarálja a HOU-t, majd a SEA túlfutja a DAL-t.
  A vendégszombatra ünnepi virágvasárnap jön mind2 hazai csapat szempontjából: a BAL megakasztja a LAC-t, a CHI pedig lefolytja a PHI-t.
  Divisional Round
  Az esélyesek továbbra is mindenhol a hazaiak. Ennek most megfelelve a favorit KAN szétdobálja az IND-t, a LAR pedig izomból csak lenyomja a SEA-t.
  Másnap a NE erőlködve túllép a BAL-on, ugyanakkor ez a favoritként görcsölő NO-nak nem sikerül a CHI kitartó védelme ellenében.
  Conference Championships
  A CHI védelme ellen nincs orvosság és hosszabbításban legyőzetik a LAR.
  Az otthon bosszúszomjasan tüzijátékot játszó KAN-nal nem tud lépést tartani a NE.
  Super Bowl
  A tavalyi tüzijáték után ezúttal – meglepetésre – tusakodós döntő, szenvedő támadófalakkal, és a legjobb defense Chicago-ba szállítja a gyűrűt.

 74. 84

  Zotyman

  Nincs idöm és lehetőségem szépen megszerkeszteni, de szövegesen:

  WC kör továbbjutók: Sea, Ind, Chi és… Bal
  Div Round: KC, NE, Chi, NO
  SB: KC – NO, NO nyer

 75. 85

  csak ezt ne

  Hú remélem a következő kör nyerteseit, kicsit nagyobb százalékban húzod be. Imádok tippleni, de most lövésem se volt, hol ki jut be.

 76. 86

  csak ezt ne

  Gratulálok Balentinnek aki egyedüliként (a komment szekciót is beleértve) mind a négy WC meccs eredményét eltalálta!

 77. 87

  Antal Kovacs

  0/4, nagyon csúnyán mellélőttem :D :D :D

 78. 88

  kitalaltnev

  Ha jól tévedek, jelenleg már csak rowi, dani, renningan, KGYM és löfli rájátszás jóslatai maradtak állva (ha lehet ilyet mondani, mindegyikőjük mindössze egy-egy kakukktojással).
  Nos urak, most hogyan látjátok az esélyeket, szerintetek ki jut be a nagydöntőbe?

 79. 89

  katonadani

  rowinak és löflinek jöhet még a vége teljesen, mindenki más már elszállt, ha azt nézzük, hogy el kell találni az SB párosítást.
  Chiefst én megtartom és Saints a másik voksom, ami amúgy is lett volna, ha ésszel és nem szívvel töltöm a PO elején az ábrát :D

 80. 90

  katonadani

  és tényleg ellőtte a puskaporát balentin :D habár a Sainst végső győzelmet még hozhatja

 81. 91

  kitalaltnev

  Ja igen, jogos, köszi! Ámbár, ha a Rams mellett voksolsz (kötelező is :), akkor az AFC-ben még neked is marad(t) izgalom.
  Az NFC megtréfált sokak között engem is.

 82. 92

  d zoli

  Jó dolog kommenteket visszanézni :)

Comments are closed.

2019 Fűzővel Kifelé! Impresszum     Infinety hirdetés   Kapcsolattartó: Veres Annamária

Honlapunk az élmény javítása érdekében sütiket használ. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás