About the author

 • csak ezt ne

  Nagyon örültem, hogy 6 szerkesztő köztük Chester (bár egyszer már bejött neki, de még mindig jó negatív indikátornak tekintem a tippelésben) underdognak tart minket már odahaza is. Nem tudom mi indokolja ezt, a múlt, hogy az elmúlt 7 évben minden évben megnyertük ezt a kört idehaza, vagy a jelen, hogy az elmúlt 15 meccsét megnyerte otthon a Pats, de jó érzés underdognak lenni. Remélem sikerül majd meglepetés győzelmet aratni.

  Viccet félretéve idén nagy varázslónak kell lenni, hogy megjósolja mi lesz. Senki nem lesz biztonságban, hiszen a wc pozicióból is komoly csapatok estek be idén.

  Úgyhogy az én bold tippem: egyikőtök sem találta el az SB párosítást, mert az Pats – Rams lesz, majd ha összejön megírom ki nyeri meg.

 • wolandrule

  Nekem fura ez a Ravens, Eagles bizalom, én nagyon nem látom magam előtt, hogy Jackson végigmegy a Chargers- Patriots- Chiefs trión D ide, vagy oda. Philadelphiában pedig egyszer volt kutyavásár, max egy kört mennek, azt is csak Trub gyengesége miatt. Ráadásul mindkettőnek végig idegenben kéne hasítani…
  AFC:
  Ravens- Chargers— Chargers
  Texans- Colts— Texans

  Patriots- Texans— Patriots
  Chiefs- Chargers— Chiefs
  Chiefs- Patriots— Patriots

  NFC:
  Bears- Eagles— Bears
  Cowboys- Seahawks— Seahawks
  Rams- Bears— Rams
  Saints- Rams— Saints

  Saints- Patriots— Patriots

 • Gergely Angyal

  Valószínű, hogy nem így lesz ahogy én ezt elképzelem, vagy szeretnék.
  Amit biztosnak érzek az a Houston veresége az első körben, de szerintem sajnos a Seahawks nem a Dallas ellen fog kikapni.
  Az Eagles szerintem ismét csodát tehet, a New England inkább talán egy vágyam, hogy one and done legyen, mintsem realitás.
  Ami fura, hogy közületek a Ramst senki nem várja Super Bowlba közületek (bár én is inkább az Eaglesre tippelnék ott).
  A Chargerst pedig én valahogy nem érzem bajnok csapatnak, de hát ki tudja. A Ravens szerezhet skalpokat, de Lamarral első idényében Super Bowlt szerintem nem fognak nyerni. https://uploads.disquscdn.com/images/4e8fdc7e3ad7df1c65c8fff768da985bad4fad9c9c136ea7d5812eaf501712b6.png

 • HPRRR
 • Emiliano sombreróban
 • bjeela

  Hát senki sem látja, hogy ez naivitás? Egyértelmű, hogy Ravens Bears SB lesz Bears 13:6 győzelemmel. ;) A rájátszás a védelmek terepe.

 • Krisztian Fekete

  Ok. De a Pats-et tényleg Ennyire jónak látod Idén is, vagy a szurkoló mondatja Veled?

 • Breki a béka

  Nagyon sok volt az oldalfasz.

 • Breki a béka

  A tapasztalat sokat nyom latba.
  Majd pont Lamar lesz SB győztes,mikor tétnélküli meccseken nem tud 60%-os passzpontosságot elérni….

 • Attila

  eaglest nem tudom honnan szeditek :D

 • Bálint Nagy

  Szerintem jelenleg a Rams a legösszeszedettebb együttes… megcsináltam az ágrajzot és be is jelentkeztem, viszont valamiért nem engedi ide feltölteni a képet…

 • Krisztian Fekete

  De hol írtam én olyat, hogy Lamar? Szerintem a nevét is most írtam le először. Nem értelek.

 • Breki a béka

  Tőled független.
  Csak viszonyításképp írtam a pats rutinja mellé.
  Hamár chesterék felültek a vagonra.

 • Krisztian Fekete

  Tőlem függetlenül írtál reakciót a kérdésemre? Ez továbbra is érthetetlen. De ok, ahogy gondolod. Nem kell mindent, és mindenkit értenem.

 • Breki a béka

  A ravens része.
  A többi releváns volt.

 • Elit Báró Úr

  Ki beszel itt lamarrol? Az elso korben szepen agyoncsapjak, felkeszul baro superbowl mvp flacco, es bemasirozik a dontobe, ahol inasba teszi a rams secondaryt, es ujra superbowl bowl mvp lesz

 • István_Szamos

  Lehet boldot nyomni?

  Ha igen:
  A Colts idén megnyeri az AFC bajnoki címet.

 • chester

  Haver, én augusztusban is Ravens SB winre tippeltem, majd pont most mondanék le róla? :D

 • vampeare

  tavaly kb. mindenki kizúgatta az Eaglest már első körben és egyáltalán nem értettem, hogy miért (ebben aztán igazam is lett), idén meg rengeteg tipp szerint megy 1-2-3 kört is, címvédéssel is. tavaly az 1. kiemeltek voltak annak megfelelő játékkal, idén hatodikak, hatodiknak megfelelő játékkal, úgy, hogy mind az 5 NFC csapatnál gyengébbek és idegenben is kell játszani.

 • Breki a béka

  Sry,igazad van …. :D
  És mond,a diviziós körben kinek fogsz szurkolni?:”D

 • azért az a rengeteg tipp mindössze 3, aki szerint egynél többet mennek (és még 3, akinél egyet)

 • Debreceni József

  NFC: A Bears simán lecsapja a bajnokot, a hawks is a cowboyst, saints otthon üti a hawkst, a Bears is a ramst idegenben, majd a konfdöntőben a Saints simábban mint gondolnánk átlép a medvéken.
  AFC: Texans másodszor már nem teszi meg azt a szivességet hogy otthon kikap a coltstól, a Chargers átlép saját árnyékán és simán hazavágja a hollókat. A texans kisebb meglepetésre lelépi a hazafiakat egy pontgazdag meccsen, a Chargers pedig most rántja elő a choker kártyát és elbalfaszkodja a chiefs ellen. Konfdöntőben a Texans secondary nem tudja majd tartani a ritmust és alulmarad. Chiefs-Saints döntő, az egyik fog nyerni.

 • stanley

  Na, ne tegyetek tönkre. Ravens, Eagles, Chargers…Mindenki átment chesterbe.
  Nálam meglepetés lenne, ha nem a Saints, Rams, Chiefs, Pats négyesből kerülne ki a végső győztes.

 • stanley

  Fő az optimizmus. :)

 • stanley

  Akkor is irreális az SB győzelem, meg az NFC siker.

 • Józsefné Varga

  Csak részben van igazad. Terrel Suggs sérülése miatt a döntőre a csapat újra leigazolja Ray Lewist, aki 2 sacket és 2 megszerzett fumblet ér el, így ő lesz az első az NFL történetében, aki a Hall of famebe való beválasztása UTÁN szerez SB MVP címet!

 • Breki a béka
 • Józsefné Varga

  3:2 lesz a Ravensnek, Az első 40 percben nem történik semmi. Aztán Lamar a harmadik negyed végén 3and35 nél futni próbál, de visszakergetik a saját endzónájába, ahol elesik a saját lábában. Safety. 15 percig megint semmi. 17 másodperccel a vége előtt a Ravens eljut a felezővonalig és Tucker az Ave Mariát énekelve betalál 68-ról úgy, hogy a labda mindkét kapufát érinti.
  https://www.youtube.com/watch?v=93s9pHGUpjY

 • conspiracy theory

  Szerintem most az Eagles gyenge pontja Foles bordája. Két akkorát kapott az elmúlt két meccsen a mellkasára, meg a bordái közé, hogy ha egyszer is odaérnek a Bears védők, akkor úgy földbe döngölik, hogy nem fog egykönnyen felállni onnan. Valószínűleg nem egy leányálom számára a reggeli felkelés az ágyból. Akinek volt már ilyenje, az tudja milyen fasza ilyesmivel aludni, meg reggel felkelni. És nem is gyógyul valami gyorsan.
  Szóval mivel Foles-t minden áron meg kell védeni, nagyon limitált lesz az O játékuk, amit így könnyen megold a Bears.

 • Tizenkettes

  A Patsnek a Houston győzelme lenne a jobb, mert elkerülné a szerintem nehezebb ágat. Szóval nyer a Colts… A Ravens hazai pályán veri a Chargerst. A Pats egy iszonyatosan szoros meccsen legyűri a Ravenst, míg a Chiefs agyonveri a Coltsot. Az AFC döntőjét emiatt az dönti el, hogy a Patriots az Arrowheadben kell hogy szerepeljen. Így a Chiefs jut a SB-ba.
  A Bears hazai pályája túl erős lesz a Phillynek, rengeteg lesz a Foles start (elnézést!). A Dallas is legyőzi a Seattle-t. A Saints ellen viszont már nem lesz esélye a Cowboysnak, a Rams viszont meglepetésre(?) kikap a Bearstől, amely ezen annyira fellelkesül, hogy a Saintset is verve bemasírozik a Super Bowlba is.
  A Bears a valaha volt egyik legnehezebb meneteléssel legyőzi a Chiefst is, Matt Nagyot és a Bearst pedig fogadja a Sándor-palotában Áder János.

 • Józsefné Varga

  ..és a magyar sikeren felbuzdulva (Nagy Máté és a Medvék ugyebár) 70 ezres NFL stadion épül, stílusosan Mátészalkán, ahol a kezdőrúgást Orbán Viktor végzi el, ami természetesen FG lesz (83yard, ha jól számolom).

 • Arnold Patsenegger

  Elkészült a saját kis jóslatom, kicsit izgulok mi a véleményetek. Elég sokat dolgoztam rajta telefonon. Fogadjátok szeretettel. https://uploads.disquscdn.com/images/81ab8ec9efbd7e29848111e2428ce3417a56ea44d20440887a35a2bc856576e3.jpg
  😉

 • chester

  Legalább egyedi :D

 • csak ezt ne

  Nem írtam semmit arról, hogy ki milyen volt a szezonban szerintem, csak száraz statisztikai adatokat. Pont azt írtam egyébként már többször is, és ebben a kommentben is, hogy idén nincs könnyű győzelem, nehezen kiszámítható a rájátszás.

  Ha komolyan kérdezed, azért odahaza bárki ellen favoritok vagyunk, az AFC csapatok ellen a divíziós körben egy TD-s favoritok legalább. Attól még veszíthet a kedvenc csapatom, simán (mint anno a 2010-es szezon után), de a múlt alapján lássuk be elég vicces lenne, ha mondjuk Lamar Jackson favoritként érkezne hozzánk.

  A konferencia döntő már más ügy, főleg ha utazni kell, a kilátások nem jók, se idén a szezonban, se korábban a konferencia döntőkön nem termett sok babér, ha utazni kellett. Kansasben tényleg underdogok lennénk, nem is vitás. Csak jussunk el legalább odáig. Ha ne adj isten Reid elbénázná megint a PO-t, hazai pályán egy 50-50-es esélyt látnék, bárki jönne hozzánk Kansasből győztesen.

  SB-ről még álmodni is alig merek, mert az idei eddigi teljesítmény nagy optimizmusra nem ad okot. De reménykedem most egy forma javulásban, mi másban. A szurkoló dolga, hogy bizakodjék, bár vannak károgásban erősek, főleg a mi csapatunk környékén, még véletlenül se a Ravensnél.

 • Arnold Patsenegger

  Mondanám ,hogy a két éves keresztfiamat kértem meg az elkészítésére, de nem így volt. 😀😀😀😀😀

 • Józsefné Varga
 • Antal Kovacs

  ind @ hou – hou: A komplettebb csapat nyer. A HOU DL ellen nem fog annyira kijönni az Indiana legnegyobb erőssége (OL), mint mások ellen. Hopkins 100+ yard, 1+ TD. Watson fut 1 TD-t és HOU RB is fut TD-t. IND: Luck 3+ TD, 2 int, 400+ yard, mégis 1-2 field goal-lal a Houston nyer.

  phi @ chi – chi. Ami a Redskins ellen történt ne tévesszen meg senkit. Amennyire játszani akart a kedvenc csapatom, úgy egy 120 fokon pörgő Budapest Wolves is simán megverte volna őket. Ez a Wolvesnak nagy dícséret, de inkább a Redskins-nek egy komoly kritika, és nem azért hoztam ezt a példát, mert túlozni akarok, ezt komolyan gondolom. A CHI ellen – lehet a 3. számú QB-nak – az a sorsa lesz, mint ami a Josh Johnsonnak volt a Philly ellen: menekülés, menekülés, buta dobás, menekülés sack, sack… Nem lesz földbe döngölős Bears offense, de 4 yardot átlagolnak futással, 6-ot passzokkal, feltesznek 13 pontot, az Eagles 9-et, így CHI.

  lac @ bal – bal. A Chargersnél több hiányzót látok – Gordon nem 100%, Rivers nem tudom, hogy tud e megint elit számokat hozni.. de ez a leginkább ki-ki meccs. A sok read play Jackson-nal kihúzza a LAC D# méregfogát (pass rush), a BAL QB fog győztes meccset hozó TD-t futni (21-14).

  sea @ dal – sea. A második leginkább ki-ki meccs. Nem fogok tudni a Dallas-nak szurkolni, de nagyon tetszik, ahogy feljavult a védőjáték, és ahogy az összes lyukat befoltozták. És meglett a WR1 is. Respect! De a Seahawks is feléledt mostanság. Itt az edzői rutin, és egy game winning FG fog dönteni, egy okos, óraölős drive után. Mondjuk 24-21. Bár ez bárkinek lehet :D Itt az érzelmek döntöttek, de győzzön a jobbik, ha a Dallas viszi tovább magát, megemelem a kalapom :D

  hou @ ne – ne: Ehhez kevés a Houston, Bellichick le fogja dominálni O’Brian csapatát. Fordulatos, de kézben tartott meccs, 28-24.

  bal @ kc – kc: a nagy meglódulás eddig tartott, sok pontot fog hozni a BAL futójáték, de a KC offense nagy playekkel megégeti őket. 35-28.

  sea @ no – no: idegenben nehéz lesz, nem fogjuk már azt a gyorsvonat NO offense-t látni, mint amire számítottunk, de a pár game changer játékos összehoz annyi pluszt, ami kell. 28-21.

  chi @ lar – chi: a NAGY meglepi. A Rams offense is belassult, na és pont egy olyan varacskosdisznó csorda ellen kellene felgyorsulniuk, akik a snap pillanatában már a labdán csüngenek. Game manager offense, de egy sz@r Rams offense is felpakol 17 pontot. A Bears meg 19-et.

  chi @ no – chi: a NAGY meglepi 2.0. Itt már kijön a közhely, a DEF nyeri a bajnokságot. A NO a Dallas ellen is megbicsaklott, egy top defense NAGY falat lesz. A pár game changer játékost úgy tudja majd a CHI kivenni a játékból, hogy 7-8 elit játékosuk marad a többi dologra.

  ne @ kc – kc: Bosszúállás, oroszlánbajusz húzogatás, trónkövetelés, stb. Itt már kevés lesz a jó game plan, Mahomes 5 TD-t passzol, 42-30.

  SB: CHI: szép kis csata lesz. De egy ilyen defense befejezi amit elkezdett. Mahomes-ra nagy teher lesz rakva, amihez idén még kevés (ilyen meccsen). De nem az utolsó Super Bowl-ja, az fix. 17-14.

  Bold:
  CHI: DEF 8+ int a rájátszásban
  DAL: Zeke 200 total yardja mellett L
  LAR: Gurley 50- total yards, 0 TD a rájátszásban
  Philly: 5+ sacket engednek
  NO: csak 2 különböző játékos kap el vagy fut TD-t
  SEA: 5 yard fölött átlagolnak futásban

  BAL: csak futott TD a playoffban
  NE: Brady 5+ embernek passzol TD-t
  LAC: Rivers 50% alatti pontossággal passzol, de nem ad el labdát
  KC: 25+ pontot engednek átlagban a SB előtt
  HOU: Hopkins nem ejt el labdát. Na jó ez nem bold, de akkor legyen az, hogy Watson 2+ TD-t fut / meccs
  IND: negatív turnover mutatóval esnek ki sajnos egyből

 • realface

  Lamar Jackson eljut ugyan egy atom 2 sima meccsel a konf.döntőbe ahol viszont a Chiefs megveri őket. A másik ágon a két “erőnyerő” közül egy végtelenül pontzuhatagos meccs utan a New Orleans megy SB-t játszani. Ahol iszomyat megcsapják a Chiefet….

 • realface

  A Pats talán ha egy meccset képes nyerni ebben a rájátszásba, azt is csak akkor ha nem a Chargerst kapja ellenfélne. Ha Ravenst akkor viszlát New Eanglend… Ez a Pats már nagyon nem “az” a Pats mely akár csak 2-3 éve volt. És szerintem jóideig nem is lesz újból olyan…

 • Arnold Patsenegger

  Ez is jó 😀😀😀😀😀😀

 • Arnold Patsenegger

  Amondó vagyok,hogy itt maximum jósolgatni lehet de kijelenteni biztosra ki mikor esik ki vagy ki meddig megy azt nem.

 • Krisztian Fekete

  Köszönöm a válaszod. Amúgy nem is vitattam, amit előtte leírtál, szimplán csak a véleményed érdekelt. Meg hogy boldodban mennyire volt benne a szurkoló, és/vagy a realitás.

 • Breki a béka

  Kell a népnek a tündérmese.
  “Abban az évben,mikor űrszámokat hoz a passzjáték, egy irányítónak hazudott újonc RB nyeri az SB-t.”

 • chester

  Hát ez lenne a cikk célja, csak szokás szerint vannak olyanok, akik néhány ember tippjeit sértésnek veszik és akkorát remegnek rajta, hogy abba Japán is elsüllyed. :D

 • Lesy87
 • Gergely Angyal

  Amúgy az nekem picit erős, hogy a Seahawks – Dallas meccsen pont az LB-k minőségi különbsége miatt fogja megnyerni a Cowboys a meccset, amikor a túloldalon Wagner sem kutya (sőt, az egyik legjobb). Vagy ezt arra alapozod, hogy mindkét irányító mobilis, és arra a linebackerek hatékony megoldást jelentenek? :D

 • rowi

  az nem picit erős, hanem nagyon…

 • Wide open

  Az egy dolog, de az mit jelent hogy csak a hazaiak tudnak futni? :DDD
  A Seahawksé idén konkrétan a legjobb rush offense. 2500+ yardot értek el idén a Dallas éppen nem lépte át a 2k-t, ezzel pedig 10.-ek.
  Számomra ez a párosítás nagyon a Hawksé.

 • vampeare

  ja lehet az volt csalóka, hogy a felső 6-ból 5 Eagles-sikert jósolt a wild cardra és addigra megfogalmazódott a mondandóm :)

  azért a 12-ból 6 a wild cardon az is nagyobb arány most, mint tavaly volt a divisional körben az arány, sőt, tavaly 10-ből 1 tipp érkezett arra, hogy az Eagles túléli az első kört és bejut az NFC-döntőbe, most ehhez képest 12-ből 3 tipp van arra, hogy az Eagles NFC-döntőt játszik, pedig ehhez nem 1 hazai, hanem két idegenbeli siker kellene

 • Lesy87

  Csak a legfőbb dolgokat írtam le. Wagner sajnos egyedül van, a másik oldalon pedig (úgy tudom) Sean Lee is visszatér. (a falak és a secondary nagyjából egy szinten vannak) Nem a mobilis irányítók hanem a futójáték miatt írtam, amire mindkét csapat alapoz.

 • Sea12

  Bocsi tudod ki az K.J Wright????
  Ő egy LB segítek ,de igaz nem képvisel minőséget” :D
  Ja és a 3 fejű futó szőrnyről hallotál ???
  Ha nem akkor nézd meg a a statisztikákat haver !

 • KidInk789 .

  Hisz mint tudjuk,a védelem nyeri a bajnokságot! :D

 • Martensssss .
 • Lesy87

  Látom ezzel a párosítással nagyon felhúztam egyeseket. Majd meglátjuk.
  Az igaz, hogy K.J.Wright-ról nem tudtam, hogy visszatért..

 • Lesy87

  1-1 számomra érdekes dolgot emeltem csak ki, mert nem akartam kisregényt írni.

 • Frank Guerilla

  Tetszik a scripted. Maradt még abból a cuccból amit inhaláltál? Ha igen, legyünk barátok!

 • bjeela

  Ezt kikérem magamnak! Először is Tucker három kapusás FG-t ér el, kécccer, miközben Trubisky mielőtt felbukna a saját centerében estében kioszt egy totál véletlen TD-t, ami kétszer pattan meg a védő fején, majd Mack kioszt két fumble-t sack közben és ezekből lesz két FG-nk. És így egy roppant szórakoztató meccsen nyerünk végre ismét gyűrűt 1985 után. Mert megérdemeljük!

 • agmisi

  Sziasztok! Lenne egy javaslatom a szerkesztők felé. Minden play of kör után kerüljenek ki újra a “jóslatok”, de csak azoké, akik nem hibáztak! Érdekes lenni hétről-hétre látni hány tipp maradt “életben” és hogy ki győz a végén! 🙂

 • bjeela

  Senki se tudja…

 • agmisi

  Ja, és a vérmesebb szurkolótársak, ha kiesik a csapatuk, legyenek annyira tökösek, hogy beírják kommentbe: grat és a nyertes csapat neve! Lássuk ki mennyire kemény! 😀

 • chester

  Tavaly rábasztunk.

 • bjeela

  Ja, értem, akkor most kompenzáltok? :D

 • Józsefné Varga

  Amit írsz, teljességgel lehetetlen! Mivel Tucker bariton, nem tudja elénekelni a Nessun Dormát, legalábbis eredeti hangnemben. A többi még bejőhet :)

 • bjeela

  És mi van akkor, ha egy negyeddel vagy egy oktávval lejjebb énekli? Miért kötelező ezt tenorban előadni? Ne tréfálkozzunk már… A többi meg nemcsak, hogy bejöhet, de ez fog történni!!! Vagy ne legyen a nevem Nostradamus. ;)

 • Józsefné Varga

  OK, akkor elénekli, de az nektek nem jó ómen:

  “Dilegua, o notte!
  Tramontate, stelle!
  Tramontate, stelle!
  All’alba vincerò!
  Vincerò! Vincerò!”

  Kb. “Tűnj el, éjszaka! Halványuljatok, csillagok! Hajnalban győzni fogok!”

  Mivel a meccs hajnalban lesz (a mi időnk szerint), a Bears sorsa meg van pecsételve!

 • chester

  A bölcs ember tanul a hibáiból. :D Amúgy a Super Bowlig én sem vinném elaz Eaglest, de a Bears ellen esélyesebbnek gondolom Folest. Lehet elfogultság, de én nem tudom elhinni, hogy a Bears leverne egy csúcson pörgő csapatot, noha idén nem egy nagy skalpjuk volt már. Aztán majd max erre is rábaszok. :D

 • Józsefné Varga

  Nagyon régi vicc:
  Csávó megy az utcán, egy bár ajtajából pont előtte zuhan ki valaki és az arcán landol a járdán. Feltámogatja, látja, hogy totál be van állva. Kíváncsian megkérdezi:
  -Kokain?
  -Nem – nyögi az illető.
  -Heroin?
  -Á, dehogy!
  -LSD?
  -El, de nagyon!

 • rowi

  a posztot nem töröljük, így nem értem a felvetést:D

 • agmisi

  Persze, de mindig vissza kéne nézni elég sokat, hogy melyikőtök van még versenyben. A javaslatom egy kvázi szerkesztői “play of picture” aki buknak azok jóslatai kiesnek! De lehet, hogy ezt a “versenyt” csak én tartanám izgalmasnak. 🙂

 • peticsek
 • Frank Guerilla

  Még nem tudom hogy nevessek-e vagy sírjak, amíg rájövök mit kell tennem vidd a lájkomat! ;)

 • touchdown29

  Miért akarsz 7(!) meccs után valakinek az NFL-es karrierje felett pálcát törni? Miért gondolod azt, hogy az offseason során nem fog javulni?

  Hogy jön ide a passzjáték? Azért mert a többi csapat sokat passzol, akkor:

  1) ne is próbálkozzon senki a futással?
  2) nem lehet sikeres a futás?

  Ha nem tudják megállítani a futást, akkor a maximum a pálya szélén tud passzolgatni az ellenfél irányítója.

  A Seattle is hasonló stílusban játszik, ott vannak a rájátszásban. WIlson zseniális passzai jelentik kb a különbség a két csapat között. Tavaly a Jacksonville is konferencia döntőig menetelt ezzel a felfogással.

  Seattlere, két szoros meccsen kikapott a Ramstől, a Chiefst megverte. A Ravens majdnem megverte a Chiefs, a Mahomes zsenialitása és bírók jelentették kb a különbséget.

 • Arnold Patsenegger

  Ha kiesünk szarok az egészre , TV kikapcs és szeptemberig hallani se akarok a fociról 😙😀😉😊

 • bjeela

  Tisztázzunk valamit: Tucker a vágyairól énekel, de a vágyak és a realitás két eltérő dolog. Arról nem beszélve, hogy ez csak egy szerep és Tucker valójában nem Kalaf. De pláne Kalaf a szerelemért küzd és nem egy gyűrűért. És ugyebár tudjuk, akinek sikere van a szerelemben, annak… ;)

 • LG

  Sztem jó felvetés, nem is bonyolult levezényelni (mondom én… :P )

 • LG

  Ez aztán a bold 😅

 • bjeela

  Én ugyebár Bears kedvelő népség vagyok, ergo elvileg van bennem némi hazabeszélés(bár nem), mindenesetre kissé túlzásnak gondolom, hogy az Eagles csúcson pörögne, csak mert nyertek a leolvadófélben lévő Rams ellen, aztán kínnal, keservvel győztek a Houston ellen, és a végén lenullázták a Redskins harmadik csapatát. Azért ez nem túl fényes, főleg, hogy a Dallas ellen égtek, mint a napalm. Ezzel szemben a Vikings, akit fű-fa-virág PO-ba várt kétszer is megégett velünk, pedig az utolsón az életük múlt rajta és mégis, sőt, a végén már a Bears második vonala is szénné cikizte őket. A Ramst mi is levertük, és a McCarthy után felvillanyozódó Packs-et is. Foles nagy kedvencem, de amint komolyan nekiestek és szorongatták(lásd Dallas) azonnal dadogósabb lett. És a Cowboys D fasorba sincs a Bears D-vel. Ettől még van bennem para, hogy egy kanyaros lesz legfeljebb a Bears, de azt az egyet sztem képesek hozni. És utána már a Ramst könnyű lesz leverni, mert bennük lesz a zabszem, hogy “ezek már egyszer levertek minket”. ;) Aztán majd max erre is rábaszok. ;)

 • chester

  Félre ne érts, én is a Bearsnek fogok drukkolni azon a meccsen, de nem lehet statisztikákkal kifejezni amit én most a Macik kapcsán érzek. Tip-top a védelem, de nem látom magam előtt, hogy ha egy rosszabb napot kifog az offense, akkor majd a D# behúzza, még ha erre az idei alapszakaszban volt is példa. A playoff egy más kávéház, és oda én Trubiskyt kevésnek érzem, Nagy zsenialitása ide vagy oda.

  Joggal merülhet fel a kérdés, hogy akkor Lamart meg hogy várom Super Bowlba, de ezek megint mentális és morális dolgokra vezethetők vissza. Ezért jósda a cikk címe, és nem mond meg a tutit.

 • bjeela

  Trub egy katasztrófa, de ehhez már hozzászoktunk Chicagoban. Nagyjából hatvan éve nincs egy rendes QB-nk és mégis nyertünk bajnokságokat. De stimmel, bennem is miatta van a para. Viszont sosem volt ilyen jó támadóhívásunk. A fene se tudja, meddig jutunk, csak reménykedem, mert reálisan egy körösek vagyunk.

 • kitalaltnev

  Wild Card Weekend
  Elvileg az otthon játszó bandák esélyesebbek. Persze a gondviselés szokása szerint megint keresztbe is tesz a várakozásoknak: előbb az IND acélosabb napot kifogva bedarálja a HOU-t, majd a SEA túlfutja a DAL-t.
  A vendégszombatra ünnepi virágvasárnap jön mind2 hazai csapat szempontjából: a BAL megakasztja a LAC-t, a CHI pedig lefolytja a PHI-t.
  Divisional Round
  Az esélyesek továbbra is mindenhol a hazaiak. Ennek most megfelelve a favorit KAN szétdobálja az IND-t, a LAR pedig izomból csak lenyomja a SEA-t.
  Másnap a NE erőlködve túllép a BAL-on, ugyanakkor ez a favoritként görcsölő NO-nak nem sikerül a CHI kitartó védelme ellenében.
  Conference Championships
  A CHI védelme ellen nincs orvosság és hosszabbításban legyőzetik a LAR.
  Az otthon bosszúszomjasan tüzijátékot játszó KAN-nal nem tud lépést tartani a NE.
  Super Bowl
  A tavalyi tüzijáték után ezúttal – meglepetésre – tusakodós döntő, szenvedő támadófalakkal, és a legjobb defense Chicago-ba szállítja a gyűrűt.

 • Manilianus
 • Manilianus
 • Zotya
 • Zotyman

  Nincs idöm és lehetőségem szépen megszerkeszteni, de szövegesen:

  WC kör továbbjutók: Sea, Ind, Chi és… Bal
  Div Round: KC, NE, Chi, NO
  SB: KC – NO, NO nyer

 • csak ezt ne

  Hú remélem a következő kör nyerteseit, kicsit nagyobb százalékban húzod be. Imádok tippleni, de most lövésem se volt, hol ki jut be.

 • csak ezt ne

  Gratulálok Balentinnek aki egyedüliként (a komment szekciót is beleértve) mind a négy WC meccs eredményét eltalálta!

 • Antal Kovacs

  0/4, nagyon csúnyán mellélőttem :D :D :D

 • kitalaltnev

  Ha jól tévedek, jelenleg már csak rowi, dani, renningan, KGYM és löfli rájátszás jóslatai maradtak állva (ha lehet ilyet mondani, mindegyikőjük mindössze egy-egy kakukktojással).
  Nos urak, most hogyan látjátok az esélyeket, szerintetek ki jut be a nagydöntőbe?

 • rowinak és löflinek jöhet még a vége teljesen, mindenki más már elszállt, ha azt nézzük, hogy el kell találni az SB párosítást.
  Chiefst én megtartom és Saints a másik voksom, ami amúgy is lett volna, ha ésszel és nem szívvel töltöm a PO elején az ábrát :D

 • és tényleg ellőtte a puskaporát balentin :D habár a Sainst végső győzelmet még hozhatja

 • kitalaltnev

  Ja igen, jogos, köszi! Ámbár, ha a Rams mellett voksolsz (kötelező is :), akkor az AFC-ben még neked is marad(t) izgalom.
  Az NFC megtréfált sokak között engem is.

2017 Fűzővel Kifelé! Impresszum     Infinety hirdetés   Kapcsolattartó: Veres Annamária

Honlapunk az élmény javítása érdekében sütiket használ. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás