Connect with us

Hír

“Hiba volt Hoyert padoztatni”

A Houston Texans vezetőedzője, Bill O’Brien elmondta a játékosainak, hogy nagy hibát vétett, amikor Bryan Hoyer helyett Ryan Mallettnek szavazott bizalmat.

bill obrien

 

Hoyer 236 yarddal és 1 TD mellett 1 INT-vel kezdett az első héten a Chiefs ellen. A Texans veszített, Bill O’Brien pedig talán túlságosan hamar döntött a csere mellett, és a következő négy héten az ex-patrióta Ryan Mallett kezdett. Aki azon felül, hogy borzalmasan játszott (1-3-as mutató), rendre hisztis dívaként viselkedett, egyszer a repülőt is lekéste, a Texans pedig kivágta.

 

Hoyer azóta 2-1-es mérleget tud felmutatni, a Texans legyőzte a Jaguarst és a Titanst, mindössze egy győzelemre van a Luckot pár meccsre elveszítő Coltstól, és még játszanak egymással. Hoyer pedig kis túlzással szárnyal, a Chiefs meccs óta 12/2 a TD/INT mutatója, 60+ %-kal passzol és tökéletes a kémiája a csapat sztárelkapójával, DeAndre Hopkinsszal. A sorsolás nem könnyű, és bár ez leginkább a csoportot minősíti, de még mindig van esélye Wattéknak a rájátszásra.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!