Connect with us

Beharangozó

Megint elkalapálják a Patriotsot!

Tavaly a 4. fordulóban a Kansas City Chiefs olyan pofont adott a New England Patriotsnak, hogy egyenesen a Super Bowlig repültek tőle. Akkor az Arrowhead stadionban 41-14-re győztek a főnökök, Tom Bradyt pedig le is cserélték. Most nem lesz ilyen nagy különbség a két csapat között, de a Chiefsnek így is minden esélye megvan, hogy nyerjen.

 

KANSAS CITY, MO - SEPTEMBER 29:  Tamba Hali #91 of the Kansas City Chiefs knocks the ball loose from Tom Brady #12 of the New England Patriots for a fumble during the third quarter at Arrowhead Stadium on September 29, 2014 in Kansas City, Missouri.  (Photo by Dilip Vishwanat/Getty Images)

 

Nem lesz persze egyszerű Bostonban, pláne hogy Sebastian Vollmer és Julian Edelman is visszatér, de aki Super Bowlt akar nyerni, annak a legjobbakat kell legyőzni. Hogy ez összejöjjön három dolognak kell teljesülnie:

 

1. Hatalmas nyomás alá kell helyezni Bradyt

 

Justin Houston még elég rozsdás volt a Texans ellen és még most sem teljesen 100%-os, de rajta állhat a Chiefs győzelme. Ha ő nincs, akkor Tamba Halin kívül nincs más pass rusher. A két pro bowler együtt a csapat passzsiettetésének (ütés, siettetés, sack) 39%-át adta úgy, hogy Justin Houston a szezon felét kihagyta! Edelman miatt Bradynek nem kell 4-5 másodperceket a zsebben várni, 2 másodperc után el fogja dobni a labdát. Legutóbb Brady 200 yard alatt maradt, kétszer sackelték, két fumble-t harcoltak ki ellene (egyet el is veszített) és egy TD mellé két interceptiont dobott. Valami hasonlóra lenne szükség most is.

 

2. Jeremy Maclinnek játszania kell

 

Ha csak botorkál a pályán, akkor is. Így legalább kiveszi Malcolm Butlert a játékból és teret nyithat Travis Kelce-nek. A tight end legutóbb 8 elkapásból 83 yardot és egy TD-t szerzett és most is ő lehet Alex Smith legbiztosabb célpontja. Kellenek tőle majd a nagy játékok Jamie Collins és Dont’a Hightower mellett, 100 yard fölött fog teljesíteni.

 

3. Alex Smith fusson

 

A PFF szerint Alex Smith a ligában az egyik legjobban futó irányító. Nagyrészt az ő lába miatt tart ott a KC, ahol. Idén 84(!) alkalommal iramodott meg a labdával majd 500 yardért. Ez és a produktív futójáték lehet a győzelem kulcsa. A Chiefs a Texans védelme ellen is képes volt 143 yardot megtenni a földön, még ha a meccs vége unalomba fulladt is.

 

Azt a handoffot nézzétek!

Azt a handoffot nézzétek!

 

Ami a Patriots elleni győzelemhez kell:

 

– 120+ futott yard

– 50+ futott yard Smithtől

– 0 turnover a támadók részéről

– 3 sack és legalább két turnover a védelemtől

– 100+ elkapott yard és 1 TD Kelce-től

 

kcne

 

Jimboy Patriots oldali beharangozóját ITT olvashatjátok, a másik mai találkozó felvezetőit ITT és ITT találjátok.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!