Connect with us

Hír

A Lions elküldte Joique Bellt

A Detroit Lions elküldte a futó Joique Bellt. A lépés várható volt, hisz 2015-ben sérülések hátráltatták a 29 éves futót, Ameer Abdullah és Theo Riddick pedig élt a lehetőséggel és megelőzték Bellt a ranlistán.

Joique-Bell

 

Bell a 2010-es draft után draftolatlan játékosként megfordult a Buffalo Billsben, a Philadelphia Eaglesben kétszer, az Indianapolis Coltsban és a New Orleans Saintsben. 5 meccsen a Coltsban és 3 meccsen az Eaglesben is pályára lépett, igaz labdához nem sikerült érnie. 2011-ben került a Lionshöz, majd 2012-ben végre megkapta a labdát. Önmagában nem volt rossz, 82 kísérletből futott 414 yardot és 3 TD-t csereként. 2013-ban és 2014-ben már több szerephez jutott, a gólvonalnál korrekt fegyvernek bizonyult, két év alatt 15 TD-t futott.

 

A probléma vele kapcsolatban nem a játéktudásával volt. Nem volt egy Marshawn Lynch, de korrekt iparos volt, pedig a támadófal leginkább csak gátolta. Viszont úgy szórta a labdákat, mintha kötelező lett volna, ráadásul szerette mindezt kulcshelyzetekben véghezvinni. Elküldése 2,5 millió dollárnyi helyet szabadít fel a fizetési sapkában, maga a játékos, bár szimpatikus volt, nem nagy veszteség. A csapat rosterén jelenleg négy futó van, a már említett Abdullah és Riddick mellett a fehér Zack Zenner és George Winn. Különösen Zenner az érdekes, nem lepődnék meg, ha idővel kezdővé verekedné magát.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!