Connect with us

Hír

Ennyi megy a 10. hét után jótékony célra

Az NFL nemrég kiosztott pár büntetést az utóbbi fordulók sportszerűtlen megmozdulásai után, amik, mint tudjuk, jótékony célokra mennek el. Nézzük, mennyi pénzt adományoz el most a liga:

 

A Titans cornere, Perrish Cox egy elkésett Aaron Rodgers elleni ütés miatt kénytelen 9000 dollárt fizetni. Meglepően szép kerek szám lett belőle, pont olyan, mint a 30 ezer dolláros csekk, amit Taylor Lewan LT kapott, mert hozzáért a bíróhoz.

 

taylor-lewan

 

Ez bár ugyan a 11. héthez tartozik, de a saintses Kenny Vaccaro is kapott 9115 dolláros csekket szükségtelen durvaságért.

 

A Browns rookie Emmanuel Ogbah 18 23 dollárt kénytelen befizetni a liga kasszájába, miután akkor bántalmazta Joe Flaccót, amikor azt már nem lett volna szabad.

 

A Falcons safety Keanu Neal nem volt büntetve a meccsen a sisak a sisak elleni szerelése miatt, viszont a liga nem nézi el az ilyesmit és kapott egy szép 24 309 dolláros csekket.

 

A Packers defensive lineman Letroy Guion 9115 dolláros büntetést kapott egy  roughing the passer büntetés miatt, ami amúgy Taylor Lewan kiállítását eredményezte közvetve. A Packers defensive end Mike Daniels pedig ugyanennyit fizet sportszerűtlen magatartásért.

 

A Titanses újonc elkapó Tajae Sharpe 12 154 dollárt fog elutalni a ligának, mert nagyon örült a TD-jének, míg Ha Ha Clinton-Dix nem kapott semmit a pályán is sárgát érő szükségtelen durvasága miatt.

 

A Jaguars defensive end Dante Fowler szintén 9 115 dollárt kapott unnecessary roughnessért.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!