Connect with us

Hír

Short franchise taget kaphat

 

 

 

A tavalyi sikeres szezon után a Panthers elengedte Josh Normant, hogy rengeteg pénzt spóroljon meg rajta. Nem merném kijelenteni, hogy ez jó döntés volt, de így idén elég pénzük van, hogy az összes komolyabb játékosukat megtartsák vagy hosszabbítsanak velük. Ilyen Kawann Short is, aki a hírek szerint franchise taget kaphat.

 

short

 

A Panthers és Short már régóta egy hosszú távú szerződésről tárgyalnak, de egyelőre nem került a két fél álláspontja közel egymáshoz, így a tag lehet a megoldás. Először Short azt nyilatkozta gondolkodás nélkül aláírna egy esetleges taget, de aztán meggondolta magát és jobban örülne a szerződésnek. A Panthers számára nagyon fontos, hogy két éven belül ne veszítsenek el két ilyen kiváló védőt, ezért a franchise tag nem lehet kérdés, de ha addig sikerül megállapodni, akkor a szerződést sem vetik el.

 

Shorton kívül ráadásul csak kisebb nevű szabadügynökök lesznek a csapatnál, így későbbi szerződéseket is megalapozhatnak idén vagy igazolhatnak pár jó nevű játékost. Elsősorban a támadófal megerősítése a feladat, de a secondaryt is rendbe kell tenni.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!