Connect with us

Hír

Lecserélődött a Redskins elkapósora

Miután DeSean Jackson a Tampába, Pierre Garcon pedig a 49ersbe igazolt, a Redskinsnek muszáj volt szinte a nulláról felépíteni az elkapósorát. Ennek érdekében jött először Terrelle Pryor egy évre 8 millió dollárért, most pedig a korábbi Rams elkapó, Brian Quick.

 

 

A szerződés részletei egyelőre nem ismertek, bár vélhetően nem hosszú távú és nem tartalmaz hatalmas szerződést. Ugyanis annak ellenére, hogy 2012-ben 2/1-es volt, Quick hatalmas bust. Karrierje során 105 elkapást, 1499 yardot és 10 TD-t szerzett, mindezt öt év alatt. Persze nem volt egyszerű dolga, hisz soha nem passzolt neki jó irányító, de az nem sok jót jelent, hogy ott sem tudott kitűnni, ahol egy Tavon Austin a legjobbnak számító elkapó.

 

A tavalyi éve viszont elég jóra sikerült önmagához képest, 41 elkapásból 564 yardot és három hatpontost szerzett. Persze ezek a számok közel sincsenek Jackson vagy Garcon teljesítményéhez, de ha ezt a szintet tartja, akkor Pryor, az első körös Josh Doctson, illetve a remek slot elkapó Jamison Crowder mellett megérheti az 53-as rostert.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!