Connect with us

Hír

Beast Mode egy biciklitúrával tért vissza Oaklandbe

Marshawn Lynch és az Oakland Raiders házassága már régóta téma volt az NFL-ben, hiszen Lynch oaklandi születésű, idén nyáron ez az egyesülés létre is jött. Lynch pedig egy biciklitúrával ünnepelte meg a városban, amihez több százan csatlakoztak. Lynch segítségére volt a SE Bikes, akik többek között egyedi BMX-ek készítésével is foglalkoznak, és akik a futónak is biztosítottak egy egyedi cangát az eseményre.

 

 

A túra Oakland és Berkeley között zajlott, ahol olyan 3-400 biciklis foglalta el magának az utcákat. Lynch állítólag minden szembe jövő embernek köszönt vagy intett.

 

 

Lynch az egész eseményt streamelte az Instagramon, sajnos az ottani szolgáltatás nem teszi lehetővé ennek lementését. Az egyik résztvevő videójából (miután majdnem elütötték) látható, ahogy Lynch telefonnal a kezében tekeri a bicajt.

 

View this post on Instagram

#oaklandrideout @beastmode #beastmoderipper

A post shared by SE Bikes (@sebikes) on

 

Lynch imád biciklizni, és az volt a célja, hogy minél több emberrel szerettesse meg a biciklizést, és hogy az autók helyett inkább ezt a közlekedési eszközt preferálják. Óriási sikerként könyvelte el az eseményt, és nagyon boldog volt, hogy ennyien csatlakoztak hozzá, minden korosztályból. Mondjuk így azért könnyű tekerni…

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!