Connect with us

Hír

Pierre Garcon nem érti, miért nem Cousinsban látják a jövőt a Redskinsnél

Kirk Cousins továbbra sem kapott hosszú távú szerződést, amire jövő hétfőig van lehetősége a Redskinsnek, utána kénytelen franchise tag alatt végigjátszani a 2017-es évet. Más csapat ölni tudna egy ilyen franchise irányítóért, a Redskinsnél mégis hezitálnak, korábbi elkapójuk, Pierre Garcon nem érti, miért.

 

 

Nem értem miért haboznak ennyit, de komolyan. A tavalyi franchise tag még érthető volt, az volt Kirk első komoly idénye, de tavaly megismételte ugyanazt, mégsem benne látják a jövőt úgy tűnik. Mindent tud a labdával, és 2015-ben ő vezette playoffba a csapatot, nem tudom mi kell még ahhoz egy irányítótól, hogy hosszú távú szerződést kapjon.

 

Nem csak Garcon az, aki erre a kérdésre nem érti a választ, de úgy néz ki, hogy ismét franchise tag alatt játssza végig Cousins a szezont a fővárosban. NFL közeli források szerint ugyanis semmi előrelépés nem történt a felek között egy lehetséges hosszabbításról azóta, hogy elkezdték a tárgyalásokat, ami természetesen nem zárja ki a hosszabbítás lehetőségét, de egyelőre úgy tűnik a Redskinsnek megfelel ez a helyzet. Egy korábbi cikkünkben már megnéztük, hogy Cousins mindenképp jól jár, akár megy, akár marad, akár hosszabbít, akár tag alatt játszik, de a Redskinsnek azért már nem annyira mindegy a helyzet.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!