Connect with us

Hír

Megvan az új Chiefs GM!

Pár hete nagy port kavart, hogy a semmiből a Chiefs menesztette general managerét, John Drosey-t az offseason kellős közepén. Több pletyka is felmerült a távozásával kapcsolatban, leginkább az, hogy a Dorsey menesztésének napján hosszabbító Andy Reid nem akart a feje fölé senkit, de a jelek szerint nem erről szólt a történet. A pótlást házon belül találták meg.

 

 

A korábban co-director of player personnel szerepet betöltő Brett Veach kapta meg a karmesteri pálcát a Főnököknél, aki korábban az Eagles-nél már dolgozott Andy Reid fölött a front office-ban, igaz nem ilyen rangban mint most. Hivatalosan július 24-én lesz a bemutatása a sajtó előtt, 28-án pedig kezdetét veszi a training camp. A Chiefs sokáig egy nagy vesztesnek tűnt a Dorsey-menesztés kapcsán, hiszen korábban Chris Ballardot is elengedték a stábból, aki rövidke indianapolisi kalandja során úgy tűnik nem végez rossz munkát, és aki méltó utóda lehetett volna a szerződése utolsó évébe lépő Dorsey-nak.

 

A Chiefs közleményében az ügyvezető igazgató és elnök Clark Hunt méltatta Veach munkásságát, akit elmondása szerint egy hosszú keresési folyamat során találtak a legalkalmasabb jelöltnek. Veach szerinte egy fiatal, ambiciózus ember, aki már 4 éve a Chiefs stábjában van, és óriási szerepet kapott abban, hogy a korábbi 1/1-es csapat most itt tartson.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!