Connect with us

Hír

Akár még idén visszatérhet Bridgewater

Nem kis csodával érne fel, de Mike Zimmer szerint reális esély van arra, hogy Teddy Bridgewater visszatérjen a 2017-es szezonra, ezt maga a főedző árulta el. Azok után, hogy 2016 augusztusában egy non-contact akció közben brutális térdsérülést szenvedett és felmerült annak a gyanúja is, hogy amputálni kell a lábát, hatalmas csodatörténetet írhat Teddy-B, ha igazak a csapat állításai. Ehhez az szükséges, hogy a Minnesota aktiválja a PUP listáról, mely döntést ezen a héten kell meghozniuk, hogy az irányító idén még játszhasson.

 

 

Ha a PUP listán hagyják a játékost, akkor eredetileg a szezon első hat mérkőzését kellene kiülnie, de Bridgewater esete nem ilyen egyszerű, hiszen a 2017-es év első hat hetének fizetése át kell, hogy tolódjon 2018-ra, amikorra már nincsen érvényes szerződése a fiatal irányítónak. Ez annak köszönhető, hogy a csapat a sérülése következtében nem hívta le az ötödik éves opcióját. A szabály ekkor pedig az, hogy az egész évet ki kell hagynia, tehát kizárt, hogy ebben az idényben a pályán láthassuk.

 

Nagyon fontos döntés ez, hiszen ha erőltetik a visszatérését, akkor könnyen komoly veszélybe sodorhatják az irányító pályafutását, mert egészen elképzelhető, hogy egy újabb sérülést már nem bírna el a teste. Ha viszont tényleg ilyen jó úton halad a felépülése, akkor adódik a kérdés, hogy mi legyen Sam Bradforddal. Mivel nagy árat fizettek a quarterbackért az Eaglesnek, ezért biztosan marad a rosteren, hiszen a rendszert már ismer, és ha Bridgewater kapná meg a karmesteri pálcát, megnyugtató opció lehetne mögötte. A Világ szeme tehát most a Vikingsra szegeződik, ugyanis egészen kevés idejük van eldönteni, milyen irányba mozogjanak, ki mellett tegyék le a voksukat.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!