Connect with us

Érdekességek

A Seahawks a legjobb a “csúnya” meccsek megnyerésében

A Seahawks 16-10-re verte vasárnap a Rams csapatát, ez pedig idén már a második olyan győzelme volt a ‘Hawksnak, ahol legfeljebb egy TD-t szereztek. Elég kicsi a valószínűsége, hogy úgy nyerj meccset, hogy közben legfeljebb egy touchdownt szerzel. Ha 2012-től vizsgáljuk az adatokat, akkor 20%-ban sikerült a csapatoknak úgy diadalmaskodni, hogy maximum egyszer jutottak el az ellenfél célterületére. A Seahawksnak ezzel ellentétben 57,5%-ban sikerül megnyernie ezeket a meccseket.

 

 

Egyedül a Seahawks van 50%-os mérleg felett, tehát ők több győzelmet számlálnak, mint ahány vereséget, ha nem szereztek legalább két TD-t. És igazából közel sincs a második helyezett Ravens. Azonban van egy még durvább adat a Pete Carroll alatti Seahawks “csúnya” meccseiről. A vasárnapi volt a 26. alkalom, hogy nem szereztek 20 pontot. Az ilyen meccseken pedig 20%-kal jobbak, mint bárki más.

 

 

Pete Carroll alatt a Seahawks természetesen elsősorban a védelméről híres, ezért is lehet ilyen jó mutatójuk, de ez minden szempontból lenyűgöző és hatalmas elismerés jár a csapatnak, hogy az átlagnéző számára csúnya, támadófocitól mentes meccseken ennyire jól tudnak szerepelni.

 

Forrás: Field Gulls

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!