Connect with us

Összefoglaló

Amikor egy macskát is jobb nézni

Bátran mondhatjuk, hogy ez a meccs volt eddig a szezon legrosszabbja. Gyatra támadójáték mindkét oldalon, a Dolphins védelme fenn se volt a pályán, a Ravens pedig előnyből futásokkal ölte a meccset. A legérdekesebb pillanat a macska volt.

 

Kezdjük a Dolphins kibelezésével, ugyanis amit most műveltek, az nem játék. Értem, hogy Moore-ral nehéz, és Pouncey is sérült, de ennyire könnyű 13 pontot nem lehet adni egy vérmes védelemnek. A második negyed második fele kellett hozzá, hogy át tudják lépni a felezővonalat, és legközelebb ezt a negyedik negyed végén tudták megoldani. Moore teljesen világtalan volt a 2 TD-passza ellenére is (ehhehhe), Ajayi pedig maga a borzalom. Volt egy 21 yardos futása, utána pedig 12 kísérletből szerzett még kettőt. Nem elírás. Úgy látszik nem voltak véletlenek a tavalyi figyelmeztető hangok, miszerint Ajayi kizárólag az egészséges kezdő fal mögött tud teljesíteni, akárki kiesik, beomlik a futás, és amúgy nem lesz pass protection sem. A macska volt a Miami legjobb futója az éjjel.

 

Nagyon érik már, hogy Adam Gase feladja a playhívásokat, egész egyszerűen nincs meg hozzá az X-faktor. Sosem jött még ki a Phins-támadósor úgy egy meccsre, hogy látszódott a felkészülés, jó eséllyel Gase nem tud sok infót kiszedni a korábbi felvételekről. Most már nem mondhatja azt, hogy szar az offense, és majd kirúgdossa az embereit, mert ez így az ő felelőssége. Ilyen rossz meccs talán Marino búcsúmeccse volt utoljára. Tony Romo háromszor utalt a meccsen rá, hogy már menne haza, egyszer azt is mondta, hogy “2 percet vesztegettek itt el, amit soha senki nem kap vissza”.

 

 

A védelem szárnyaszegett volt, egy nagyon alacsony fordulatszámon pörgő Ravenstől az első félidőben bekapott 20 pontot, utána pedig csak futásokkal ölték az időt, és innentől nem sok esélye volt a Dolphinsnak. Suh nyakszorítása nem volt szép, pedig kb. az első ilyen megmozdulása volt Miamiban, és most miatta és Kiko miatt aljasnak tűnik a csapat. Kiko hitjére nem térnék ki különösebben, úgyis vérre mennek majd az emberek a kommentszekcióban. Flacco nagyon hezitálva csúszott, kockáztatta a first downért a szerelést (mert ugye ha nem mutatja azt, hogy ő csúszni fog, akkor simán szerelhető), viszont Alonso igazán megtehette volna, hogy nem ennyire vállal vezeti a mozdulatát. A büntetés ellenére a kommentátorok megvédték, és igazából nem látni azt, hogy ez egy eltiltást érő aljas mozdulat lett volna, egy futónál meg sem szólalunk ilyenkor, és számtalan más QB is került így földre (Hoyer, Teddy; Trent Green karrierzáró sérülése). Az meg nem Alonso hibája, hogy Flacco legendásan nem tud csúszni.

 

 

A Ravens sem volt igazán meggyőző, de amit most le kell írni: ADJÁTOK COLLINSNAK A LABDÁT BASSZAMEG. Terrance West szenvedése, és Buck Allen so-so sikere után Collins ledarált mindenkit, nem ejtette el a labdát, 6 yard felett hozott kísérletenként, és NEM EJTETTE EL A LABDÁT. (Ez azért nagyon fontos, mert ő amúgy 15-30 kísérletenként össze szoktt hozni egyet.) Az első 100 yardos meccse (igaz a gamescript miatt), és most még jobban bezavarhat a csapat futókálváriájába. Flacco és Mallett egyaránt csapnivalóak voltak, Flacco 12 védős TD-passza csodálatos volt, és ennyi, amit el lehet mondani róla. Ez nyilván jött abból is, hogy biztonsági játékot játszanak vagy két hete: Flacco ne adja el a labdát, és a védelem majd megoldja. Szerencsére 10 napja lesz összekapnia magát, és lehet, hogy nem kell a bye week előtt egy Mallettel nekimenni a Titans elleninek.

 

 

A védelmet agyon kell dicsérni, elsősorban a secondaryt és CJ Mosleyt. Eszméletlenül tolták, Mosley igazi All-Pro szinten, mindenhol ott volt a pályán. Jefferson a szezon legjobb formáját hozta, a CB-k ott voltak az elkapók szájában egész végig, Marlon is kiemelkedőt játszott (igaz látni rajta, hogy a fordulással még vannak gondjai), Landrynek semmit nem engedett alulról és rövid route-okon.

 

Matt Moore, ahogy a Ravens-def látta őt.

 

Ravens – Dolphins 40-0

18 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
18 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
redbull76
redbull76
2017-10-27 11:13

A cikk szerzője gondolom nem làtta a meccset. A félidő 20-0 volt nem 19. A védelem meg csak 14 pontot szerzett. Hogy jött ki a 21? Ennyi jutott most eszembe, a többi nagyjàbòl stimmel, sőt a flacco jelenetet én is hasonlóan gondolom. Teljesen feleslegesen ment rà first downra.

rowi
rowi
Reply to  redbull76
2017-10-27 11:18

jogos

Magyar Dávid
Magyar Dávid
Reply to  rowi
2017-10-27 11:26

a fumble-t az offense hozta össze és a sajátjukat az endzone-ban szedték össze, szóval az inkább offense td :)

rowi
rowi
Reply to  Magyar Dávid
2017-10-27 11:29

1 perc után átírtam “jogos”ra, te mit látsz még?

Rpi
Rpi
Reply to  rowi
2017-10-27 16:59

Én egy nem automatikusan frissülő Diszkoszt. ?

KGYM
KGYM
Reply to  redbull76
2017-10-27 11:25

Félreszámoltam, mert közben néztem, hogy a 2 point conversion nem sikerült a második félidőben, és valahogy fejben összekapcsoltam.

Leonidasz007
Leonidasz007
Reply to  redbull76
2017-10-27 12:03

Egyébként ha néha elirunk valami vagy rosszzul emlékezünk akkor miért kell mindig azt gondolni hogy nem láttuk az adott meccset? Hajnalban irja az adott ember az összefoglalót, amit egy kialvatlan éjszaka melo előtt kell valamelyest gyorsan összerántania. Simán benne van hogy elírás történik vagy elnézünk valami számot? Érkezik a javítás akkor rögtön orvosoljuk. Ez a felesleges “gondolom nem látta a meccset mire vezet”? (Még a facebookon megszoktam a stílust)

redbull76
redbull76
Reply to  Leonidasz007
2017-10-27 12:25

Azért el ne sírjuk màr magunkat. Nyilvànvalò hülyesèg lett leírva amire felhívtam a figyelmet. Semmi több. Simàn lehetett feltételezni, hogy az illető reggel megnézte a statisztikàt és azt làtta hogy fumble return, tehàt td a védelemnek. Amùgy meg milyen stílusról beszélsz? Làttàl valahol egy sértő szòt?

katonadani
Reply to  redbull76
2017-10-27 12:24

Ha nem látta volna akkor pont nem írja el mert megnézi nflcomon a box score-t :D

Jarred
Jarred
2017-10-27 16:20

Korábban mókus, most macska. Ha így haladunk lassan elefántot is fogunk a pályán látni.

Nem robot
Nem robot
2017-10-27 20:23

Szegény ravens fanok, feljönnek az oldalra, hogy elolvassák, mennyire jó volt a csapatuk, erre ti a negatívumokat emelitek ki, ejnye :D
ha még a hawksot is elkezditek szapulni bojkott lesz a vége :D

Tamás Draskovics
Tamás Draskovics
2017-10-28 22:57

Volt a szezonban olyan meccs, ami harmadennyi pontot hozott kis túlzással, erre ez a szezon legrosszabbja..? Gyerekeeek :D Azért ne már. Ha tényleg így gondoljátok, kívánom hogy még sokszor nézzétek vissza a múlt heti Browns – Titanst vagy a 2. fordulós Carolina – Buffalót… Jó szórakozást kívánok! :D
GO RAVENS

18
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x