Connect with us

Hír

Carson Palmer is IR-re került

Ha azt gondoljuk, hogy a 33-0-ás vereség volt a legnagyobb csapás a Cardinals számára a hetedik fordulóban, akkor bizony tévedünk. Ugyan ok-okozat, de Carson Palmer megsérült, meg is műtötték, de a bizakodásra okot adó nyilatkozatokat hamar lehűtötték a tények: Palmer IR-re került.

 

 

A Cardinals lehet a legnagyobb haszonélvezője annak, hogy idén egyről kettőre növelték az IR-ről visszahívható játékosok számát, hiszen David Johnson is ott van az első heti sérülését követően, őt november végén kaphatja vissza a Cardinals. A 38-at decemberben betöltő irányító ezzel nagyjából az újbóli pályára lépést kaphatja ajándékba, hiszen a szabályok értelmében leghamarabb nyolc hét múlva térhet vissza, vagyis a 16. és 17. fordulóban láthatjuk őt legközelebb a pályán – már ha. Csakhogy megéri Palmert azért a két hétre visszatenni a csapatba?

 

Nagyon valószínű, hogy ez az utolsó szezonja, és ha nem egy blowouttal akarja lezárni a karrierjét, akkor a Cardinals minden bizonnyal meg fogja neki tenni azt a szívességet, hogy pályára küldi az utolsó két fordulóban akkor is, ha a szezon esetleg már elúszott volna. Én a magam részéről nem merem kijelenteni hogy nekik ennyi volt, de sem Drew Stantonból, sem Blaine Gabbertből nem nézem ki, hogy az így is előttük lévő Seahawks-Rams kettőst befogják, még DJ felépülésével sem, de az idei szezonban láttunk már ennél nagyobb csodákat is.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!