Connect with us

Hír

Big Ben: AB hiányában sokan előléptek

A Pittsburgh Steelers tükörsimán győzte le a Houston Texans gárdáját, annak ellenére, hogy a csapat legjobb elkapója, Antonio Brown nem volt a pályán. Ez egyáltalán nem látszott meg az együttesen, úgy haladtak előre, mint kés a vajon. Ez többek között annak volt köszönhető, hogy olyanok nyújtottak magukhoz képest extra teljesítményt, akik eddig gyengébben játszottak.

 

 

Ezt a csapat irányítója, Ben Roethlisberger is kiemelte, aki szerint szórakoztató volt, hogy ennyi felé tudta szétosztani a labdákat.

 

Azon tűnődtem, hogy AB kiesésével ki tudja betölteni a lyukakat. Azt mondtam a többieknek, hogy ne Brown helyét próbálják átvenni, csak nyújtsák a legjobbat amit tudnak. Azt gondolom ezt mindenki megtette, szép munkát végeztek.

 

Többek között McDonald és Martavis Bryant is az egyik legjobb meccsét játszotta idén, JuJuról már tudtuk hogy képes így játszani. Big Ben azonban nem csak őket vette célba. Összesen hat különböző játékosnak volt elkapása, köztük ötnek legalább négy. A jó teljesítményre még a következő hetekben is szükség lesz, mert a Browns ellen biztosan nem játszik Brown, de utána is kérdéses mikor csatlakozhat a pályára.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!