Connect with us

Hír

DeMarco Murray fél lábbal is játszana

DeMarco Murray nincs jó passzban, az MRI szerint ugyanis harmadfokú MCL-szakadása van. Ez normál esetben 8-12 hetes kihagyást jelent, de a játékos nem akar pihenni annak ellenére sem, hogy így nagyobb az esélye egy ACL-szakadásra, ami viszont egy éves kihagyást is jelenthet. Egyelőre a csapat mestere, Mike Mularkey nem zárta ki a remek futó játékát:

 

Egyelőre még számolok vele, hisz ismerem DeMarcót, tudom, hogy milyen gyorsan képes reagálni a kezelésekre. Tehát egyelőre day-to-day az állapota és remélem a legjobbakat. Talán csak limitáltan fog játszani. Nem tudjuk még.

 

Az idei Murray karrierjének legrosszabb éve. 15 meccsen mindössze 659 yardot szerzett hat TD-vel és 3,6-os átlaggal. Hasonlóan rossz átlaggal legutóbb Philadelphiában futott, akkor 702 yarddal zárta az évet, az egyéni legrosszabbja pedig 663 yard még második éves korából. Az idei rossz szezon ráadásul egy 1284 yardos idény után jött, a csapatéval együtt az ő játéka is komolyan visszaesett.

 

Ugyan Murray reméli, hogy tud játszani, ilyen sérüléssel valószínűtlen, hogy pályára tud lépni. A helyén Derrick Henry fog kezdeni, aki idén lepipálta, hisz jóval kevesebb lehetőséből szerzett 693 yardot és öt TD-t idén.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!