Connect with us

Hír

Yates értékeli, hogy a zebrák vigyáznak rá

A Houston Texans számára borzasztóan alakult a karácsonyi meccsük a Pittsburgh Steelers ellen. A megalázó vereség egy dolog, de a találkozó közben T.J. Yates és a cseréje, Taylor Heinicke is agyrázkódás gyanújával elhagyta egy időre a játékteret.

 

 

Yates Mike Hilton egyik sackjét követően kapott egy ütést a fejére, ami az élőképen nem tűnt súlyosnak. Ám Bill Vinovich játékvezető azonnal leparancsolta a pályáról az irányítót, mondván essen át az agyrázkódás protokollon a komolyabb bajok megelőzése érdekében. Yates a mérkőzés után elmondta, hogy nagyra értékeli a zebrák óvatosságát a játékosok irányába.

 

Ez egy nagyon érzékeny téma manapság, szóval tényleg nagyra értékelem a zebrák elővigyázatosságát. Magamtól biztos nem mentem volna le, hiszen az egész folyamat nagyjából fél órába telt, még szerencse, hogy a félidő pont jókor jött. De örülök, hogy ők jobban vigyáznak rám, mint én saját magamra, pedig nincs hálás feladatuk. Minden játékos aki sisakot húz, annak esze ágában sincs elhagyni a pályát, akármilyen sérülés hátráltatja, de a bíróknak hideg fejjel, hezitálás nélkül kell leparancsolniuk őket, ha úgy látják nagy a baj.

 

Hogy mennyire érzékeny téma, arról pont a Texans tudna mesélni. A csereirányító Tom Savage-et szintén egy agyrázkódás miatt vesztették el a szezon hátralévő részére, mint ahogy most Yateset is egy darabig. Amíg ő az ilyenkor szokásos vizsgálatok alá került, a negyedik számú irányító Heinicke került bevetésre, de aztán őt is le kellett hozni agyrázkódás miatt. A Texans szerencséjére ekkor már Yatest visszaengedték, hiszen nem találták súlyosnak az állapotát.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!