Connect with us

Hír

Donald Penn műtétre szorul

A Sunday Night Football nem sikerült túl jól az Oakland Raiders számára. A csapat a mérkőzés hajrájában egy szerencsétlen mozdulat (és szabály) miatt kikapott a Dallas Cowboys csapatától, de ami talán még fájóbb a csapat számára, hogy Donald Penn sérülést szenvedett.

 

Penn talán a liga legjobb, de bizonyosan az egyik legjob left tackle-je, aki 2007 (akkor még a Buccaneers játékosa volt) nem hagyott ki mérkőzést és teljesítménye folyamatosan elit közeli volt. Idén viszont ez megtörténik, mert műtét vár rá, így a Raiders utolső két mérkőzésén nem lesz hadra fogható.

 

Sérülése különösen szerencsétlen, mert saját játékosa Kelechi Osemele esett rá a lábára, melynek súlyos sérülés lett az eredménye. Penn jelenléte nem csak teljesítménye miatt fog hiányozni, de azért is, mert a fiatalabb játékosokat felkarolta, valamint a támadófalat az ő jelenléte fogta össze. A tavalyi év eleje óta, a Raiders fala top3 a ligában a passzblokkolás tekintetében, Carrt elvétve sackeleik az ellenfél rusherei. Erre szükség is van, mert a fiatal irányító nyomás alatt fele olyan jó passer ratinggel bír, mint tiszta zsebben.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group