Connect with us

Hír

Doug Martin megszegte a csapatszabályt

Éjjel az Atlanta Falcons, több csapat szempontjából is kulcsfontosságú mérkőzést játszott, az ellenfél pedig a Tampa Bay Buccaneers volt. A fair play elvárná, hogy a Tampa, annak ellenére hogy kiesett, a legjobb csapatával nehezítse meg az ellenfél dolgát, de nem ez történt.

 

Ebben azonban semmi rossz szándék nem volt, a csapat kezdő futója, Doug Martin egészen más okok miatt nem lépett pályára. A running back ugyanis csapatszabályt szegett meg, ezért lett végül meglepetésre inactive. Helyette Peyton Barber kezdett, aki már több alkalommal is jól szállt be.

 

A futón kivül, a csapat nem számíthatott Lavonte Davidre, Gerald McCoy-ra és Vernon Hargreavesre sem, tehát finoman szólva sem a legerősebb kezdő ment fel a pályára. Ennek ellenére a hazaiak küzdöttek a végsőkig és csak egy utolsó másodperces field goal rontás miatt kaptak ki.

 

Ezzel a Falcons továbbra is jó eséllyel pályázik az egyik playoff helyre, a Packers kiesett, a Buccaneersnek pedig már jó ideje mindegy. Így legalább nyugodtan kísérletezgethetnek tovább futó poszton és mivel Martin már az év elejét is kihagyta eltiltás miatt, nem lennék meglepve ha nem sokáig maradna a csapat kötelékében.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!