Connect with us

Hír

Jackson: Bortles top5 irányító

Blake Bortles elmúlt három mérkőzésének teljesítmény megosztja a futballvilágot. Sokan Super Bowl esélyesként emlegetik a Jaguarst, mert ilyen játékkal, a védelem elit teljesítményével és potens futójátékkal valóban komoly jelentkezőnek tűnnek. Sokan viszont nem innának ennyire előre a medve bőrére és továbbra sem hisznek Bortlesben.

 

Ilyen Chris Simms is, aki legutóbbi rangsorában egyenesen a hetvenedik QB-nek rangorolta a Jaguars irányítóját. Ez talán kicsit túlságosan lehúzós, de a ló másik oldalán Bortles csapattársa, Malik Jackson áll. Ő ugyanis top5 irányítónak hívta csapattársát, amire még az elmúlt három mérkőzés tükrében is csak mosolyogni lehet.

 

Bortles 903 yardja, 7 touchdown átadása, 0 interceptionje és majdnem 10.0 yardos próbálkozásonkénti átlaga szépen mutat ebben a periódusban, de sok irányítótól láttunk egy jó hónapot. Abban biztosan igaza van Jacksonnak, hogy Bortles messze nem a 70. legjobb, sokkal közelebb van a top10-hez mondjuk, de még küzdenie kell, hogy valóban a legjobbak között legyen. Egy Super Bowl run például sokat lendítene a megítélésén, még akkor is, ha a védelem továbbra is sokat segítene neki.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!