Connect with us

Hír

Prescott: Wilson játékából sokat tanulok

Russell Wilson nincs olyan régóta a ligában. Nem számít veterán irányítónak és még nincs is rengeteg szezon a háta mögött. Ennek ellenére már most vannak irányítók, akik őt tekintik követendő példának és szeretnének tanulni tőle. Az egyik ilyen, kisebb meglepetésre Dak Prescott, a Dallas Cowboys játékosa.

 

Prescott – akinek szintén sikeresen indult a pályafutása – elmondta egy interjúban, hogy Wilson volt az egyik, aki példaként szolgált karrierjének kezdetén.

 

Sok elemzést láttam róla és próbáltam ellesni dolgokat. A dinamikusságát, ahogy vigyáz a labdára, ahogy felépíti a támadásokat, ezeket szerettem volna mind megtanulni tőle. A sok filmezés után szerettem volna hasonlóan sikeresen végrehajtani ezeket.

 

A két irányító nem teljesen hasonlít egymásra, de sok hasonlóság is van a játékukban. Mindkét játékos veszélyes a földön is. Talán kisebb meglepetésre Prescottnak van több futott touchdownja, de egyértelműen Wilson a mobilisabb irányító. Kisebb és dinamikusabb is, mint a Cowboys kiválósága, valamint idén sokkal sikeresebb is. Kicsit talán meglepő, hogy Prescott, Wilson filmjein tanul, miközben olyan irányítókat is láthatott még játszani, mint Romo, Brady vagy Rodgers, de a futball változik és Wilson egyértelműen a jövő irányítójának egyik prototípusa lehet.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!