Connect with us

Hír

Mularkey nem fél attól, mit hoz a jövő

Nem lesz kevés tétje a vasárnapi Titans-Jaguars találkozónak, már ami a Tennessee-t illeti. A Jaguars már biztosan harmadik kiemelt lesz az AFC-ben, bárhogy is alakul a sorsdöntő rangadó, a Titans viszont még gondoskodhat róla, hogy ott lehessen a playoffban. Sok tényezős az egyenlet, de Mike Mularkey együttese egy győzelemmel bebiztosítaná a rájátszást, ahol akár még ötödik kiemeltek is lehetnek. Ha viszont kikapnak, akkor jó eséllyel lemaradnak arról, hogy a Super Bowlba jutásért küzdhessenek tovább, ami akár a főedző állásába is kerülhet.

Az oddsok semmiképp sem szólnak mellette, hiszen három héttel ezelőtt még 8-4-gyel álltak, szinte biztosnak tűnt a rájátszás, azonban zsinórban három zakót is benyeltek, amivel nagyon nehéz helyzetbe sodorták magukat. További negatívum még, hogy szezon előtt első számú esélyesként tartották őket számon mint az AFC South favoritja, azonban óriási hullámvasútnak bizonyult a szezon. Mariota nem tudott szintet lépni, sőt, a teljesítménye leromlott, az elkapók sem tudtak fellépni, valamint a futóegység sem mozgott úgy, ahogy elvárták tőlük, a korábban dinamikusnak ígérkező offense csak döcögött. A probléma eredője talán a rendszerben, a sémában keresendő, ami nem a játékosok képességeihez van igazítva, ezért nem tudott tündökölni egyetlen sztár sem. Ez pedig szintén nem a HC-t dícséri.

Mularkey tehát nem tudta elérni, hogy felnőjenek a feladathoz, hiába sikerült a borzasztó a 2014-15-ös szezonokat maguk mögött tudni. A jelenleg 17-14-es mérleggel álló főedző egyelőre még bizakodó, és elárulta, hogy egy győzelem sokat segítene a helyzetén, de nincs elkeseredve és nem látja borúsan a jövőt. Kérdés, hogy a front office hogyan viszonyul ehhez, hiszen a szezon előtt nem kevés erőfeszítést tettek, hogy ne csak egy középszerű csapat legyen a Titans.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!