Connect with us

Hír

Nem véletlenül vágta ki a Steelers Harrisont

A Steelers a héten kivágta klasszis linebackerét, James Harrisont, miután alig játszatták a szezon során. Sokan nem értették a döntést, hiszen tapasztalatával és játéktudásával a rájátszásban segíthette volna a csapatot, azonban végül úgy döntöttek, megválnak tőle. Sok belső infó nem szivárgott ki a pontos miértekről, egészen addig, amíg Harrison alá nem írt az ősi rivális New England Patriotshoz. Most viszont megindult a lavina és a korábbi játékostársak egész érdekes sztorikkal álltak elő. Bud Dupree szerint csak magának köszönheti Harrison a kivágást.

 

Nem szeretném, ha a média úgy állítaná be, hogy mi, a Steelers voltunk a hibásak. Ez nem így volt, ő döntött úgy, hogy lelép. Nagy csalódás ez számomra, mert mikor az NFL-be érkeztem, akkor két példaképem volt: Harrison és Porter (a linebacker edző). Felnéztem rá és tanulni akartam tőle, de ő nem akart a mentorunk lenni, nem akarta, hogy TJ (Watt) és én jobbak legyünk nála.

Harrison lelépett a stadionból is az utóbbi 4-5 hétben, mikor megtudta, hogy inaktív. Sokszor nem ment edzésre vagy megbeszélésekre és ritkán jött be az öltözőbe. Még Ryan Shaziert sem látogatta meg a kórházban.

 

Sokan kritizálják Tomlin edzőt, hogy a Steelers hülye volt, hogy kivágta Harrisont, mert el fogja mondani az egész playbookot. Nem nagyon láttam a megbeszéléseken, szóval nem tudom, hogy tudja-e egyáltalán a játékainkat.

 

Harrisonról az is kiderült egy névtelen forrásból, hogy többször bealudt a csapatmegbeszéléseken és hangosan horkolt, miközben a linebackerek edzője, Joey Porter magyarázni próbált. A csapat centere, Maurkice Pouncey pedig azt mondta, hogy kitörölte a saját hagyatékát, amikor a Patriotsba igazolt.

 

Harrison oldaláról nyilván kicsit más a történet. Ő azt mondja, hogy háromszor kérte a csapatot, hogy vágják ki.

 

A szezon első hete után azt mondtam nekik, hogy nyilvánvaló, hogy a fiatal játékosaikat akarják játszatni és ezt meg is értem, úgyhogy inkább vágjanak ki. Ők mennek az ő útjukon, én meg az enyémet. Ők viszont azt mondták, hogy van egy szerepük számomra.

 

Harrison 38 snapet játszott idén összesen, ebből 15-öt a Chiefs ellen, ahol az egyetlen sackjét szerezte. Hatszor volt inaktív, plusz háromszor beöltözött, de egy snapet sem játszott. Ilyen volt a Patriots elleni derbi is, ahol állítólag azt mondták neki, hogy sokat fog játszani. A Patriotsnál úgy tűnik, hogy egyből be is vetik és a Jets ellen pályára fog lépni. Kíváncsian várjuk, mire lesz képes, ha a Patriots és a Steelers összetalálkoznak esetleg a főcsoportdöntőben.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!