Connect with us

Hír

Minél tovább jut a Jaguars, annál többet kockáztat

Jacksonville-ben most madarat lehetne fogatni az emberekkel, hiszen 2007 után ismét rájátszásban van csapatuk. Így sokan el is siklanak afelett, hogy van a csapatnak egy komoly problémája, ami könnyen elveheti a jókedvet: Blake Bortles szerződése.

 

 

Bortles ötödik éves opciója miatt 2018-ra is szerződéssel rendelkezik, ráadásul nem is apróért focizik. Kicsivel több, mint $19 millióról szól az opciója, ami két esetben teljesen garantált:

  • ha Bortles a 2018-as szezon kezdetének első napján a rosteren van;
  • vagy ha Bortles nem tudja teljesíteni az első fizikai teszteket sérülés miatt.

 

Az előbbi verzión még ráérnek agyalni, ám az utóbbi viszont a rájátszás részvétellel aktuálissá vált. Ugyanis ha Bortles megsérül legalább 2 hónapra (ekkor nyit ugyanis a szezon), akkor megkapja ezt az összeget, ami által lehetetlen lesz kivágni. Már ha ki akarják.

 

Bár lehetett hallani arról híreket a szezon kezetén, hogy Bortles floridai karrierje idén véget ér, ez a rájátszás részvétel lehet megváltoztatott pár gondolatot. A 26 éves irányító ugyanis megrázta magát, és lehozott három olyan meccset decemberben, ami nélkül lehet nem lett volna meg a hőn áhított csoportgyőzelem. A szezon egészét nézve viszont borzasztóan hullámzó, amivel nem sok GM tervezne, ami Bortles kivágásához vezethet. Emiatt pedig valószínűleg imádkoznak Dave Caldwellék, hogy hozza le egészségesen a postseasont.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!