Connect with us

Draft

FK! Mock Draft ’18 – 4.0

Tegnap végére értünk a szabadügynök-piaci értékelő sorozatunknak, úgyhogy most teljes gőzzel a draftra koncetrálunk (a HFL mellett). Ehhez kezdünk egy mockkal, ami talán az utolsó lesz a draft napján kijövő final mockok előtt.

 

 

Ez itt a reklám helye, szóval ajánljuk a prospect ismertetőinket, illetve a draftot felvezető, minden posztot külön bemutató podcastjeinket is, illetve jó előre szeretnénk szólni, hogy természetesen idén is lesz ÉLŐ DRAFT PODCAST, reméljük idén (is) minket választotok április 26 éjjelén. No viszont most előbb mock, vágjunk is bele! 

 

browns 1/1 Cleveland Browns
 Josh Allen
 QB, Wyoming

 

Őszintén, még mindig azt tartom legesélyesebb forgatókönyvnek az insiderek információi alapján, hogy Sam Darnold lesz az 1/1, de elbizonytalanodtam ebben (olyan 65-70%-ra mondanám most), úgyhogy most egy olyan forgatókönyvet nézünk meg, ahol a rakétakezűt választja ki a Browns. Allen rengeteget segített magán a draft process során, ahol folyamatos fejlődés volt megfigyelhető a lábmunkáján, ami a pontosságát javítja. Nem lesz első napos kezdő, de nem is kell neki Taylor mögött.

 

giants 1/2 Nem York Giants
 Sam Darnold
 QB, USC

 

Ha ez így alakul, akkor hatalmas licit lesz ezért a pickért, leginkább a Billstől, de szerintem többen is fel akarnának jönni Darnoldért. Azt viszont ne felejtsük el, hogy Dave Gettleman soha nem cserélt még hátra, így szerintem maradnak a helyükön és majd eldöntik, hogy QB vagy nem QB. Ebben a helyzetben pedig QB a válasz, mivel a Giants egyetlen irányítót szeret idén, méghozzá Sam Darnoldot, így ha a Browns nem őt választja, akkor szerintem ki fogják húzni a USC kiválóságát. Ha Darnold kimenne, akkor a Barkley-Chubb-Nelson trióból válogatnának. Esetleg Josh Allent el tudom még képzelni.

 

jets 1/3 New York Jets
 Baker Mayfield
 QB, Oklahoma

 

Könnyen lehetne Josh Rosen is itt, de szerintem Mayfieldet szeretik jobban a Jetsnél.

 

browns 1/4 Cleveland Browns
 Saquon Barkley
 RB, Penn State

 

A Bills nagyon szeretne már felcserélni és a csillagokat is megígérnék a Brownsnak, azt viszont ne feledjük, hogy ez a Browns nem az a Browns. John Dorsey nem fog folyamatosan hátracserélni, láthattuk, hogy a piacon is milyen agresszívak voltak. Most sem számítok másra, maradnak a helyükön. Úgy gondolom, hogy Bradley Chubb is könnyedén lehet a választott (főleg, ha Barkley-t vinné a Giants 1/2-n), de Dorsey-nak nagyon tetszeni fog, hogy egy draft alatt megalapozhatja a támadósor jövőjét.

 

bills TRADE! 1/5 Buffalo Bills
 Josh Rosen
 QB, UCLA

Broncos adja: 1/5

Bills adja: 1/12 + 1/22 + 2/56

Nem mock draft a mock draft Bills trade nélkül, habár ebben a forgatókönyvben baromi nehéz dolguk lesz és nagyon könnyen hoppon maradhatnak, ha a Broncos szereti Rosent. Viszont fogalmam sincs mit akar a Broncos, a Bills viszont biztosan QBt- akar és bármit meg is fizetnek érte.

 

colts 1/6 Indianapolis Colts
 Bradley Chubb
 EDGE, NC State

 

Mondhatnánk, hogy álomforgatókönyv a Colts számára, de lehet, hogy jobban örülnének, ha a Giants nem irányítót vinne és akkor itt még lenne legalább egy irányító, akiért a Bills (ha a Broncosszal nem tudnak cserélni) vagy a Dolphins, esetleg a Cardinals feljönne. Persze így sem szomorkodnak és behúzzák a nagyon magas padlóval rendelkező Chubbot és felturbózzák a védelmet.

 

buccaneers 1/7 Tampa Bay Buccaneers
 Derwin James
 S, Florida State

 

Hatalmas need a safety poszt a Bucsnál, Derwin James pedig egy elképesztően atletikus és kiváló játékos, szerintem nagyot fogna vele a Bucs.

 

bears 1/8 Chicago Bears
 Quenton Nelson
 OG, Notre Dame

 

Nelsonnak ez a padlója, nincs az az isten, hogy a Bears elengedi, ha még elérhető lesz itt.

 

49ers 1/9 San Francisco 49ers
 Denzel Ward
 CB, Ohio State

 

A 9-14. pickeket nagyon nehéz volt elosztanom és ez azzal kezdődik, hogy vajon mit fog csinálni a 49ers? Jöhetne Edmunds, jöhetne Fitzpatrick, de én Wardra voksoltam most. Sherman nyilván nem hosszú távú megoldás, de amíg ő itt van, lenne három kiváló cornere a csapatnak, ami mindenképp nehézségeket okozna az ellenfeleknek.

 

raiders 1/10 Oakland Raiders
 Vita Vea
 DT, Washington

 

A Raiders gondolkodását is nehéz kitalálni, hiszen Jon Gruden mintha vissza akarna menni 1998-ba és az akkori idők fociját akarná játszatni. Hát, akkor tankoljunk fel a falakon és vigyük el Tevita Tuli’aki’ono Tuipulotu Mosese Va’hae Fehoko Faletau Veát, aki egy monstrum, és még mozogni is tud.

 

dolphins 1/11 Miami Dolphins
 Tremaine Edmunds
 LB, VA Tech

 

Nem tudtak felmenni irányítóért, pedig lehet, hogy ez lenne az ördögi tervük és akkor jövőre elcserélik Tannehillt, mint ahogy az Eagles tette Bradforddal. Így viszont “meg kell elégedniük” az egyik legnagyobb szörnyeteggel a classból, aki még csak 19 éves és az upside-ja az egekben.

 

broncos 1/12 Denver Broncos
 Minkah Fitzpatrick
 DB, Alabama

 

Igazából 1/5-ön nem volt nehéz húzni a Broncosnak: irányító vagy Nelson. Viszont ha kicserélnek, akkor nincs könnyű dolgunk jósolni nekik. Fitzpatrick viszont egyrészt BPA alapon is vihető, másrészt könnyen lesz is helye a kezdőben, elképzeléseim szerint slot corner poszton, ahol az egyetemen is a legtöbbet játszott és ahol legjobban kamatoztathatók a képességei. Ez lenne a tökéletes számára, csak az a kérdés, hogy ezt mennyire értékelik az NFL-csapatok és mennyire akarják majd kimozgatni szélre vagy hátra safetybe.

 

redskins 1/13 Washington Redskins
 Da'Ron Payne
 DT, Alabama

 

Összeáll egy szép kis Alabama-fal Jonathan Allennel és Da’Ron Payne-nel. A Redskins nagyon szeretné Payne-t megszerezni, még ha szerintem korai is ez egy első sorban futás elleni védőfalembernek. Viszont a Chargers is hajtana rá, szóval…

 

packers 1/14 Green Bay Packers
 Roquan Smith
 LB, Georgia

 

Az utóbbi években a Packers nem volt hajlandó linebackert húzni magasan. Most viszont új general manager van és már láttunk változásokat, azaz hogy csináltak valamit a piacon. Ha Smith elérhető lenne itt, az hatalmas steal lenne, a Packers pedig hülye lenne kihagyni.

 

Cardinals 1/15 Arizona Cardinals
 Connor Williams
 OT, Texas

 

Ha a kezdő irányítód krónikus térdsérülésekkel bajlódik, akkor jobban teszed, ha megvéded. Ezzel próbálkozna most a Cardinals.

 

ravens 1/16 Baltimore Ravens
 Calvin Ridley
 WR, Alabama

 

Gondolatok Ozzie Newsome fejében: Nézzük csak, milyen Alabama játékosok elérhetőek még. Kiment Fitzpatrick, kiment Payne, maradt Evans és Ridley. Legyen akkor Ridley. 

 

chargers 1/17 Los Angeles Chargers
 Leighton Vander Esch
 LB, Boise State

 

A Chargers leginkább egy nagydarab, futás ellen jó védőfalembert szeretne, mert a szörnyeteg pass rusher duójuknak, Ingramnek és Bosának akkor nem kellene folyamatosan a futásra koncentrálniuk, hanem hezitálás nélkül mehetnének a backfieldre. Vea és Payne viszont kimentek már, úgyhogy a második körben mondjuk nagy kedvencem, Harrison Phillips lehet erre a megoldás, most pedig az a Vander Esch jön a védelem közepére, akit szintén imádok.

 

seahakws 1/18 Seattle Seahawks
 Marcus Davenport
 EDGE, UTSA

 

Nincs Legion of Boom jó pass rush nélkül, a nagyon nyers de nagyon ígéretes Davenport pedig jó helyre kerülne a Seahawsnál.

 

cowboys 1/19 Dallas Cowboys
 Isaiah Wynn
 OG, Georgia

 

A Cowboysnak ismét tökéletessé kellene csiholnia a támadófalát, és még hiányzik egy építőkocka. Védőt is lehetne hozni, főleg a front7-be, de szerintem továbbra is a támadókra helyezik majd a hangsúlyt és próbálják kisegíteni a fiatal backfieldet.

 

lions 1/20 Detroit Lions
 Harold Landry
 EDGE, Boston College

 

Ansah minden bizonnyal már csak erre az évre marad, de egyébként is kellene valami pass rush mellé. Landry elég egydimenziós, így én annyira nem is kedvelem, de nem tagadható, hogy azt a dimenziót (speed rush) kiválóan csinálja.

 

bengals 1/21 Cincinnati Bengals
 Will Hernandez
 OG, UTEP

 

Glenn már érkezett a támadófal erősítésére, de tovább kell foltozni az egységet, erre pedig tökéletes Hernandez.

 

broncos 1/22 Denver Broncos
 Mike McGlinchey
 OT, Notre Dame

 

A Broncosnak elég jól nézne ki így a hátracsere, hiszen egy top védő mellé szereznének egy kiváló technikájú támadófalembert is, ez meg ugyebár hatalmas hiányposzt Denverben.

 

patriots 1/23 New England Patriots
 Kolton Miller
 OT, UCLA

 

Szép kis támadófalember rush van, a Patriots is beáll a sorba és megtalálja Nate Solder tökéletes utódját a rendkívül atletikus Millerben.

 

panthers 1/24 Carolina Panthers
 Josh Jackson
 CB, Iowa

 

A kicsit lassú 40 yardos ideje sokakat megijesztett és emiatt csúszik is kicsit, de Jackson még mindig a második legjobb corner nálam a classban, egy igazi interception-gépezet.

 

titans 1/25 Tennessee Titans
 Sam Hubbard
 EDGE, Ohio State

 

Erősíteni kell a pass rusht és ugyan Hubbard nem egy tuti első körös prospect, Vrabel imádja az Ohio State játékosokat, Hubbard mentalitása, hozzáálása, munkamorálja pedig tökéletesen illeszkedik a “Patriots 2.0” Titansbe, Vrabel pedig pont ilyen játékosokat akar.

 

falcons 1/26 Atlanta Falcons
 Taven Bryan
 DT, Florida

 

Ha Bryan elérhető lesz itt, meglepne, ha nem őt húzni a Falcons. Apja Navy SEAL volt, a Falcons pedig szokott a SEAL-ekkel edzeni, így elég jó a kapocs itt is. Ezen kívül a Falcons nagyon kevés needjének egyike egy nagyon atletikus pass rusher DT.

 

saints 1/27 New Orleans Saints
 Rashaan Evans
 LB, Alabama

 

Gondolkodhatnak tight endben például, de most a védelmet erősítik. A linebacker sor még lyukas New Orleansban, Evans pedig egy sokoldalú játékos, aki azonnal segítségére lesz a Super Bowlba igyekvő Breeséknek.

 

steelers 1/28 Pittsburgh Steelers
 Derrius Guice
 RB, LSU

 

Bellt láthatóan nem akarják hosszú távon megfizetni, úgyhogy már most megtalálják az utánpótlását. Evansről épp lecsúsuztak, aminek biztos nem örülnek, de csak tehetséget nézve Guice messze a legjobb elérhető játékos.

 

jaguars 1/29 Jacksonville Jaguars
 Hayden Hurst
 TE, South Carolina

 

Goedertet (és talán még Gesickit is) jobb játékosnak gondolom, viszont a Jaguarsba olyan kell, aki blokkolni is tud azért. Goedert és Gesicki igazából egy TE bőrbe bújt elkapó – mint Engram volt tavaly -, a Jaguarsnak pedig nem igazán ez kell, mert ők ritkábban állnak fel 10 vagy 11 felállásban. Szóval jön a baseballos, már 25 éves Hurst, aki blokkolni is tud.

 

vikings 
 1/30 Minnesota Vikings
 Billy Price
 OG/C, Ohio State

 

Richardson érkezésével rövid távon már a DT sem hiányposzt, így kvázi csak a támadófalat tudják erősíteni. Price lehet center is, guard is, mindegy, nagy segítség lesz Cousinsnak.

 

patriots 1/31 New England Patriots
 Jaire Alexander
 CB, Louisville

 

Gondolkodtam DJ Moore-on Cooks helyére vagy Mason Rudolphon Brady utódjának, de végül a tavaly sérült, ám kiváló 2016-os szezont bemutató és a Combine-on tündöklő cornerre esett a választás.

 

eagles 1/32 Philadelphia Eagles
 Justin Reid
 S, Stanford

 

Hosszú távon Malcolm Jenkins utódja lesz, rövid távon pedig Corey Graham és Patrick Robinson helyét veszi majd át. Rendkívül sokoldalú Reid, nekem az egyik kedvenc játékosom idén, akit nagyon sok helyen be lehet vetni a védelemben.

 

39 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
39 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Giants
Giants
2018-04-11 08:33

Hy!
Az en ordogi tervem a kovetkezo! A giant helyebe jol lehuznam a Billset ( ket elso koros pikk, meg egy masodik ) utana pedig egy hatalmas csere OBJ—>49ers ( idei elso koros pikket adna a 9ers)! Bar tudom hogy erre minimalis az esely, azert ha belegondolunk igy egy rakat valasztasa lenne a Giants-nak, es abbol 3szor valaszthatnanak az elso korben! 1/9en en vinnem Edmundsot vagy Smith-t mert a Linebacker az egyik legygyengebb pont a csapatnak! 1/12 Josh Jackson CB Apple helyere, vagy a legjobb elerheto elkapo! 1/22 pedig a tamadofalra!
Ha igy tenne a giants akkor szerintem iden egy eleg szep szezonjuk lehet, es ha Derrius Guice kicsuszik az elso korbol akkor 2/2-n be lehetne huzni! Eli manning is orulne mert kapna egy remek futot, fal is lenne elotte, a vedelem pedig igaz hogy gyengul valamennyit JPP tavozasaval de azert meg igy is remekul nezne ki! ( szerintem )
Go Giants

Viktor Gál
Viktor Gál
Reply to  Giants
2018-04-11 09:16

A 49ers meg beköltözne az elmegyógyintézetbe. Ápoljátok csak ti OBJ-t évi 20-25 milláért meg egy plusz 1. körért. A niners majd akkor néz felé, ha az Fa piacon lesz trade nélkül ( bár rohadt drága lenne).

AwesomeOne
AwesomeOne
Reply to  Viktor Gál
2018-04-11 11:31

Évi 25 milla? Ő maga 20-at kér, és még az is sok érte, nem tudom ez honnan jött, de enyhén azért túlzás.

Viktor Gál
Viktor Gál
Reply to  AwesomeOne
2018-04-11 12:08

,,Odell Beckham 25 millót is lazán elkérhetne,, – ezen az oldalon volt egy cikk Renningan-től, összehasonlitva Megatron akkori fizetését a mai cao space-el. Szerintem max. 18m, többet nem ér.

AwesomeOne
AwesomeOne
Reply to  Viktor Gál
2018-04-11 14:42

Ja, így értem. Ott is lesz a megállapodás, max 19m.

acsdav2
acsdav2
Reply to  Giants
2018-04-11 11:26

Az idei FA tevékenység alapján nagyon meglepne, ha lenne hajlandóság bennük egy első kört elcserélni OBJ-ért.. Aztán persze ki tudja, de nagyon meredeknek tűnik.

AwesomeOne
AwesomeOne
Reply to  Giants
2018-04-11 11:36

A Bills lehúzás még működhet, de OBJ maradni fog. Mellesleg nem is gondolnám olyan jó ötletnek ezt a túlzott pick gyűjtést, pláne nem Odell kárára. Manning inkább elsírná magát, ha a kedvenc célpontját elpasszolná a csapat, és maradna a helyére B.Marshall…

Viktor Gál
Viktor Gál
2018-04-11 09:21

Miért erőltetitek folyton Ward-ot a ninershez??? Az egyetlen poszt, amit az FA-piacról tisztességesen pótoltak. Nincs egy rendes S,OT,EDGE,DT,WR1. Kellene még egy G,LB, és csak utána jöhetne corner.

katonadani
Reply to  Viktor Gál
2018-04-11 09:42

Ezzel ugye az a baj h nincs erteken OT, EDGE, DT, WR es G sem.
Szoval S lehet, de Minkah szerintem leginkabb slot CB. LB lehet, azon gondolkodtam.
De Sherman nem hosszu tavu megoldas, Ward meg egy rohadt jo CB es nincs 3 fasza CBje rovid tavon sem a 9ersnek

49ers
49ers
Reply to  katonadani
2018-04-11 09:45

katonadanitol kerdeznem: 49ers masodik korbe Mike Gesicki lehet opcio? JG tavaly szepen elmenetelt a red zone-ig de utana sokszor megakadt, es szerintem egy ilyen atletikus es magas tigh end jo kis celpont lehetne!

katonadani
Reply to  49ers
2018-04-11 10:16

59-ig necces, hogy bent marad, de egyébként igen.

Cymbee
Cymbee
2018-04-11 10:05

Nem tudom, én ezzel a Barkley 1/4-gyel nem vagyok kibékülve, pedig szinte mindenhol ezt jósolják (meg persze Chubb-ot).
Dorsey-ről az a hír járja, hogy futót nem szokott magasan draftolni, míg a pass rusher-t az egyik legfontosabb posztnak tartja. Ráadásul az idei draft tele van tehetséges futóval (+ megszerezték Carlos Hyde-ot FA keresztül). Személy szerint jobban örülnék Chubb-nak, vagy egy trade-nek a Bills-szel.

AwesomeOne
AwesomeOne
Reply to  Cymbee
2018-04-11 11:38

Szerintem sem fogják erőltetni Barkley-t. De ha nem lesz más és/vagy nem lesz cserepartner, akkor nem hiszem, hogy bánkódnának miatta :)

Sestertius
Sestertius
Reply to  Cymbee
2018-04-11 12:20

egy védő Penn State elleni meccsét néztem, és a helyett, h a “feladatomra” koncentráltam volna, folyamatosan Barkleyt néztem.. ez az ember egyszerűen hihetetlen.. nagyon nem vagyok híve az első körös futó draftnak… de ha valaki megéri akkor ő igen.. Zeke v Fournette szerintem kanyarba sincs hozzá képest, egyszerűen hihetetlen h mire képes
nagyon nem örülnék ha 5 éven keresztül évente 2x kéne ellene játszania a Ravensnek
he nem lenne ekkora a QB need akkor 1/1 re is megérné sztem

Cymbee
Cymbee
Reply to  Sestertius
2018-04-12 08:10

Értem. Abban is van ráció, hogy Tod Haley-nek összeraknak egy BBB 2.0-át. :)
Allen-Barkley-Gordon/Landry. :D

Cymbee
Cymbee
Reply to  Cymbee
2018-04-12 09:58

Most olvastam egy Mock-ot az nfl.com-on, ami a Browns szempontjából így nézne ki: Nr.1: Barkley, Nr.4.: Chubb, Nr.32.: Lamar Jackson. Érdekes elgondolás ez is.

katonadani
Reply to  Cymbee
2018-04-12 10:49

1/1 QB, ez tuti és hülyeség is lenne mást csinálni

Sestertius
Sestertius
Reply to  katonadani
2018-04-12 10:50

kitradelni :)

Sestertius
Sestertius
Reply to  Cymbee
2018-04-12 10:49

igazság szerint még ebben is van ráció, bár akkor már több értelme lenne a 4. picket (v az elsőt) eladni, és hátrébb kivinni Chubb-ot v Barkley-t és begyűjteni még pickeket

Kacsa
Kacsa
2018-04-11 10:05

A Patshez az OT hibatlan pick lenne, a masik elso koros viszont szerintem inkabb LB legyen.

katonadani
Reply to  Kacsa
2018-04-11 10:17

1/31re szerintem nem lesz bent a top4 LB, és Millert sem gondolom, ezért nehéz mindkettőt orvosolni.

Csabesz20
Csabesz20
Reply to  Kacsa
2018-04-11 10:52

Nekem az álmom az, hogy LVE lecsúszik 1/23-ig. Sokkal nagyobb need egy LB jelenleg, mint egy OT. Szerintem a fontossági sorrend jelenleg: LB, CB, QB/OT. A resztliből meg TE és RB.

Kacsa
Kacsa
Reply to  Csabesz20
2018-04-11 13:51

Szerintem Brady megvedese mindenkeppen prioritas es ott most vannak gondok.

saintsfan
saintsfan
2018-04-11 11:01

Meglepődnék, ha LB-t húzna a Saints. Nem első körös need, még BPA alapon sem. Remélem DT, vagy DE lesz, esetleg TE.

Andreas
Andreas
Reply to  saintsfan
2018-04-11 11:34

Nem feltétlen hülyeség. Davis valószínű kezdő lesz, Teo szerintem rohadt jó volt tavaly, de Anzelone üvegből van, Klein nem volt valami fényes, Robertsont pedig bár szeretem nagyon, ő is inkább közepes. Evans tud játszani kívül és belül is, nagy fegyver lehet. Jó DE nem nagyon van sajnos értéken, de én is jobban örülnék egy jó TE-nek (khm, Goedert). De megmondom őszíntén én bárminek örülök ha nem Lamar Jacksont húzzuk….a hideg is kiráz a Saints felcserél 1/8-ra Jacksonért forgatókönyvektől, volt ilyen mock is valamerre. Nagyon mondják még a WR-t is , bár szerintem hülyeség lenne, főleg ha Meredithet sem matcheli a Bears, szerintem felesleges lenne ellőni egy elsőköröst WR-re, mikor van nagyobb need is. Amire még lehet számolni, hogy a whodatdish-nek volt egy jó meglátása, miszerint a Saints idei 8 pickje nagyon sok, ennyire nincsen szükség, főleg hogy ezek főleg hátsókörösök, így valószínű hogy lesz csere fölfelé. Valószínű nagyon szeretne majd a Saints egy 2. körös picket, főleg hogy a 3. körben lehet megpróbálnak Breesnek örököst húzni, ha Lauletta bent van, akkor őrá érdemes lehet rárepülni.

Egy érdekes eshetőség még átfutott az agyamon: a Saints nagyon szeretne második köröst, de a pickjei nem elegek hogy becseréljen oda, így max jövő évit adhat, vagy játékost. Gyakorlatilag egyetlen játékost tudok elképzelni, az pedig Ingram. 1 évig van már csak szerződése, de karrierje csúcsán van, most éri a legtöbbet. Én sem örülnék ha elmenne, mert az utóbbi 2 évben nagyon tetszett a játéka, de ha ellenértéket akar érte a Saints, akkor most még kaphat, szerintem a 2. kör reális teljesítménye és egészsége (nem túl sérülékeny)+kora alapján, erőfutót pedig lehet hátsóbb körben is találni. Nem örülnék neki, de nagyon kellene egy 2. körös pick, mert akkor be lehetne játszani az 1.:TE, 2.:DE, 3:QB/BPA pickeket a körökben.

katonadani
Reply to  Andreas
2018-04-11 12:03

felcserélni nem fognak szerintem Lamarért, de könnyen el tudom képzelni, hogy behúzzák a helyükön.

Andreas
Andreas
Reply to  katonadani
2018-04-11 12:29

Én sem hiszem, de láttam olyan mockot ahol ezt írták…sajnos reálisabb hogy a helyünkön maradva kihúzzuk, bízom benne hogy lesz valaki aki elviszi előlünk hogy még a kísértés se legyen ott…

acsdav2
acsdav2
2018-04-11 11:35

Incognito visszavonulásával, nem gondoljátok, hogy a Bills behúzza a kéziféket? Azért talán most már ők is elgondolkodnak rajta, hogy egy gyenge fallal és McCarronnal simán visszaeshetnek annyira, hogy nagyon magasan draftoljanak jövőre. Akkor pedig mindenki rajtuk röhög majd, hogy idén feladtak mindent a 4.legjobb QB-ért, aztán egy évre rá meg elég magasan húzhattak volna egy jó QB-ért.

AwesomeOne
AwesomeOne
Reply to  acsdav2
2018-04-11 11:41

Erre nehéz építeni, elvégre úgy volt hogy idén is gyengék lesznek és magasan húznak, erre… bumm, PO. Szerintem max próbálnak majd taktikusan kivárni. Bepróbálkoznak majd a Giants-nél, ha az nem megy, akkor megvárják ki lesz bent a Broncos pick-nél. Ha olyan akiért szerintük megéri áldozni, akkor biztos nem vacakolnak, más esetben marad a B terv.

acsdav2
acsdav2
Reply to  AwesomeOne
2018-04-11 13:49

Hát, igen most már ez lenne a logikus. Bár szerintem akárki marad benn a Broncosnál, felcserélnek és majd hangoztatják, hogy őt akarták. Szerintem azzal járnának a legjobban, ha nem tudnának felcserélni. Én most a helyükben.inkább csapatot építenék. Van 5 húzás a 65-ben. Abból jó pár hiányposzt betölthető. Aztán megnézni mit tud McCarron. Én nem is értem miért McCarront akarják bridge QB-nak. Ő pont egy olyan játékos, aki eddig keveset mutathatott meg magából, de bőven látszott benne a lehetőség, ezért foglalkozni kellene vele.

Arnold Patsenegger
Arnold Patsenegger
2018-04-11 12:53

Még a csapból is Kolton Miller folyik… nem láttam még egy mockot sem ahol ne a Pats húzná ki :D :D :D

Boci
Boci
2018-04-11 15:50

Nem vetődött fel bennetek Lamar Jackson a Ravenshez? Jövőre Flacco elküldhető, és most aránylag későn is lehet életképes irányítót húzni. Illetve RG3 még akár mentorálhatná is, mint aki szintén mobilis irányító és azért nem véletlenül lett év támadó újonca.

katonadani
Reply to  Boci
2018-04-11 16:04

nem gondolnám, hogy ilyen irányba mozognának

Arnold Patsenegger
Arnold Patsenegger
Reply to  Boci
2018-04-11 16:11

De miért küldenének el egy elit irányítót? ;)

Kopi3.14
Kopi3.14
2018-04-11 17:02

Dani, a Steelershöz tényleg kell első körben futó? Szerintem inkább fontos lenne a védelem közepét és Shazier helyét, szerepét betölteni. Tussaint és egyéb noname futók is tudtak Bell-i számokat hozni, ha úgy adódott, hogy ne kelljen rohanni. És azért nem Barkelyról beszélünk.

katonadani
Reply to  Kopi3.14
2018-04-11 17:11

Evans lett volna az első számú célpont, de kiment előbb. Malik Jefferson illene a rendszerbe, de azért elég nagy projekt ő, első körben nem biztos hogy helye van. Így nem maradt LB

Azért Tussaint nem tud Bellhez hasonló számokat hozni. Guice egy nagyon jó futó, csak futójátékot nézve jobb Barkley-nál egyébként.

Barni
Barni
2018-04-12 00:12

Broncos szurkolóként örülnék egy ilyen forgatókönyvnek csak szerintem 1/12-n inkább Smith vinnénk mint Fitzpazrickot mivel Cravens személyében hoztunk Safetyt és Smith a class legjobb Linebackerje

Cruyffista
2018-04-12 16:42

Ha Rosen bent lesz, és Elway cserél a Billsszel egy ilyen ‘semmilyen’ (franchise qb-hez mérten) csomagért, baromira ki lennék akadva. :D

39
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x