Connect with us

Hír

Legalább két csapat érdeklődik Bridgewater iránt

Teddy Bridgewater kifejezetten jól játszott a Jets első két előszezonmeccsén, minden bizonnyal ő a csapat legjobb irányítója jelen pillanatban, azonban a Jets is egyértelművé tette, hogy szeretnék elcserélni a horrorsérülésből visszatérő játékost. Erre pedig a New York Daily News információi szerint van is esély, hiszen ők úgy tudják, hogy legalább két csapat hívta már fel a Jetset Teddyvel kapcsolatban. Persze mindkét félnek megfelelő ajánlat nem hangzott el, hiszen Teddy még New Yorkban van.

 

 

A Jetsnél egyértelműen Sam Darnoldé a jövő, de akár a jelen is, hiszen ő a legesélyesebb a kezdő QB posztra az első héten. Az újonc mellett pedig Bridgewater és a veterán Josh McCown van még rosteren és azért igen valószínű, hogy Teddyt próbálják elpasszolni, mivel neki szinte egy garast sem kell kifizetniük (mindössze 500 ezer dollárt), McCownnak viszont 5 millió garantáltat adtak. Három QB-t pedig nem érdemes rosteren tartani, így minden bizonnyal Teddy lesz az, akitől meg kell szabadulniuk valamilyen formában.

 

A kérők közt sokan a Broncost emlegetik, hiszen John Elway kifejtette már, hogy többet vár a második számú irányítótól. De a Jaguars neve is felmerülhet, hiszen Teddy akár kiszoríthatná Blake Bortlest a kezdőből, azonban tudni kell, hogy a Jaguars nem szerette pár éve Bridgewatert, mikor kijött a draftra – helyette vitték el Blake Bortlest. A Jets kivárhat egy kezdő irányító sérülésére, azonban ennek viszonylag kicsi az esélye a szezon kezdete előtt.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!