Connect with us

Hír

Kezdő centerét vesztette el a Giants

Jon Halapiónak nem mindennapi története van a profivá válás útján, ami a Giants kezdőjébe való bekerüléssel csúcsosodott ki. Sajnos azonban a tündérmese a második játékhétig tartott sérülés miatt.

 

 

A 27 éves center tavaly már beugróként szerepet kapott a kezdő támadófalban, de idén már full-time kezdőként számoltak vele Pat Shurmurék. A Cowboys elleni meccsen azonban megsérült, és sajnos a diagnózis pont olyan rosszul néz ki mint a jelenetsor, amin elszenvedte a sérülését. A játékos bokája eltört, aminek meggyógyítása sebészi beavatkozást igényel – egyben azt is jelenti, hogy a szezon hátralévő részét ezzel kihagyja.

 

A hír nem csak emiatt kellemetlen a Giants számára. A 2017-es szezon végeztével az addig stabil kezdő Weston Richburg szerződése lejárt, amit nem hosszabbítottak meg. Mindezt azért, mert Halapio mellett Brett Jones egy jóval olcsóbb RFA tenderrel kapott szerződést a 2018-as szezonra, nem is teljesített rosszabbul Richburgnél, így adta magát a váltás. Igen ám, csak Jonest meg Halapio szorította ki a nyári edzőtábor alatt, így csak cserének számított volna. A Giants viszont ahelyett, hogy olcsón megtartotta volna, ezzel mélységet adva a támadófalnak, egy jövő évi 7. körös pickért cserébe elküldte a Vikingsba, mindezt augusztus végén.

 

Döntésükre most alaposan ráfáztak, hiszen így tovább gyengült az amúgy sem ligaelit támadófaluk. A depth chartjuk szerint az idei draftolatlan szabadügynök Evan Brown, valamint két veterán guard, John Greco és Spencer Pulley pótolhatja őt center poszton, hacsak nem hoznak valakit a szabadügynökök közül.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!