Connect with us

Hír

Jacoby Brissett kezdő akar lenni

Gyorsan változik a helyzet a Coltsnál. Jacoby Brissett Andrew Luck hiányában szinte végigjátszotta a 2017-es szezont, és komoly esélye volt arra, hogy 2018-ban is lehetőséget kapjon. Luck válláról ugyanis semmit nem tudtunk, míg a Colts ragaszkodott csereirányítójához az offseasonben.

 

 

Brissettért ugyebár a pletykák szerint egy második körös picket ajánlott a Seahawks, de Chris Ballard nem adta el játékosát a bizonytalan Luck-helyzet miatt. Ám azóta kitisztul a kép, Luck visszatérésével nem voltak komplikációk, így Brissett játéka esélytelen Indianapolisban. Ezzel ő is tisztában van, aminek egy rádióbeszélgetésben hangot adott. Egy helyi adónak azt mondta, hogy nem Andrew Luck cseréje szeretne lenni, hanem kezdőirányító egy csapatban.

 

A 2017-es idénye után nem zárjuk ki, hogy ne érdemelné meg az esélyt, csakhogy a Coltsnak sem érdeke minden áron szabadulni tőle. Brissett újonc szerződése még érvényes a 2019-es szezonra, amivel potom 900 ezer dollárért a liga egyik legjobb backup irányítója áll a csapat rendelkezésére. Ugyanakkor pont ez Brissettben a vonzó is, hiszen nem kerülne sokba, ellenben ha tavaly második körért sem engedte el Ballard, vélhetően idén sem fogja ennyiért. Vagyis könnyen lehet, hogy 2020-ig várnia kell ezzel az álmával, amikor szabadügynök lesz.

 

Pedig a Panthers számára ideális lenne Cam Newton helyetteseként, aki vállműtéte miatt hasonlóan járhat, mint Luck.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!