Connect with us

Hír

Byron Jones is Dallasban tervezi a jövőjét

Byron Jones cornerbackként érkezett Dallasba a 2015-ös draft első körében, hogy aztán majd’ 3 évig safetyként szolgálja a csapatot. Az idei volt az első olyan idénye, ahol végig CB poszton játszott, és rögtön második csapatos All-Pro lett.

 

 

A 26 éves defensive back újoncként még nagyjából fele-fele arányban volt free safety és szélső cornerback, majd 2016-ban már csak 26 snapje volt a pálya szélén, és leginkább FS és slot CB volt, ami 2017-ben sem változott. Az idei alapszakaszban viszont már 1000 fölötti snap countja volt cornerbackként, és nem érdemtelenül kapta meg az elismerését az All-Pro csapatban. 69-szer dobtak felé labdát, amiből csak 37 elkapást engedett, mindezt 610 coverage snapen. Ezen 481 yardot nyelt be a Cowboys védelme, amiből csak 94 született elkapás után, illetve 2 TD-t kapott róla csapata. Bár interceptiont nem szerzett, de így is csak 85,5-ös passer ratinget engedett a felé dobó irányítóknak. Jones szerződése ugyan még nem járt le, de már arról beszélt, hogy hosszú távon szeretne a Cowboys játékosa maradni.

 

Nem találsz a ligában olyan szervezetet, amely jobban van felépítve mint a Cowboys. A szurkolók csodásak, az időjárás remek, a gasztronómia is megfelelő számomra. Imádok itt élni, és nem is szeretnék elköltözni innen.

– mondta a védő.

 

Jones ötödik éves opcióját tavaly lehívták, így “mindössze” $6,2 millióért játszik 2019-ben, a majdani hosszabbítását követően ennél vélhetően jóval nagyobb összeget kap. Ebből a szempontból nem jött jól a posztváltás, hiszen egy cornerback nagyobb szerződést kap mint egy safety. Jones pedig ha ilyen szinten játszik, akkor Josh Norman $15 milliós átlagfizetését is megcélozhatja jövőre – vagy akár már idén is?

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!