Connect with us

Hír

Zac Taylor lesz a Bengals főedzője!

Akihez Sean McVay nyúl, arannyá főedzővé válik – ez az idei edzőkeringő legnagyobb sztorija. Matt LeFleur után újabb tanítványa kerül minden bizonnyal főedzői székbe, a jelenlegi irányítóedző Zac Taylor. Ő lesz ugyanis a Bengals választottja (minden bizonnyal), de nem kapkodnak a csapatnál, tiszteletben tartják, hogy Taylor még a rájátszásban küzd a Ramsszel, így hivatalosan nem jelentenek be semmit és azt remélik, hogy egy Super Bowl gyűrűvel lép majd be Taylor az ajtójukon.

Taylor egyébként a Cincinnati Egyetem támadókoordinátora volt 2016-ban, így jó érzéseket táplál a város iránt. 2017-ben csatlakozott a Ramshez, előbb az elkapók edzője, majd az irányítók edzője lett. Mindössze 35 éves, így különösen sok tapasztalata nincs még, támadókoordinátor is csak pár meccsre volt 2015-ben, amikor a Miami Dolphinsnál Dan Campbell lett az ideiglenes főedző.

Mindenképp érdekes a kinevezés, Marvin Lewis ugyebár 16 év után hagyja ott a csapatot, a helyére pedig egy nagyon fiatal és tapasztalatlan, ellenben kreatív újhullámos edző érkezik majd – továbbra is tegyük hozzá, hogy minden bizonnyal, ugyanis hivatalos bejelentés nem érkezett még, a tavalyi McDaniels eset után pedig még bármi megtörténhet.

11 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
11 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
pritek
pritek
2019-01-11 09:39

Ok is fel akarjak kavarni az allovizet.

Vicgeordie
Vicgeordie
2019-01-11 10:30

ez azért már kezd lassan nevetségessé válni. “fiatal vagy? semmi komoly tapasztalatod nincsen? láttad már fényképen McVayt? te vagy a mi emberünk!”

Pizsama
Pizsama
2019-01-11 11:35

Még Rams drukkerként is úgy érzem hogy túlértékelik McVay-t. Hisz a borzalmasan régimódi és középszerű Jeff Fishert váltotta, aki azért 7-9-es szezonokat összehozott ezzel a csapattal, tehát az alapanyag nem volt pocsék.
És az, hogy McVay egyelőre! bevált mint fiatal vezetőedző, még nem garancia arra hogy más fiatal OC-k is be fognak válni máshol.
Persze ez csak úgy derül ki ha esélyt kapnak.
Most próba-szerencse alapon pár csapat rápróbál erre. Aztán vagy bejön, vagy nem.

acsdav2
acsdav2
Reply to  Pizsama
2019-01-11 21:30

McVay 4-12-es csapatot és egy reménytelen Goffot vett át.

Pizsama
Pizsama
Reply to  acsdav2
2019-01-11 22:38

Szarul volt coach-olva a csapat, ezért is írtam hogy nem volt menthetetlenül szar a játékosállomány! Foles és Keenum is megtáltosodott miután kikerültek Fisher karmai közül, pedig őket nem McVay edzette.

acsdav2
acsdav2
Reply to  Pizsama
2019-01-12 20:42

És 2015-ben még nem volt szarul edzve? Vagy akkor is szarul volt edzve és a 7-9-re végzett csapat valójában egy SB contender volt? :) McVay szerintem egyértelműen többet hoz ki a csapatból, mint ami benne van. Viszont azzal egyetértek, hogy ez az új edzőválasztási filozófia nem túl logikus.

Pizsama
Pizsama
Reply to  acsdav2
2019-01-12 20:50

Pont azt mondom, hogy ha annyira szar lett volna a Rams, akkor Fisher még 7-9-et se hoz ki belőlük. McVay meg egy menthetetlenül gyenge rosterrel nem ért volna el ilyen sikereket. A Rams FO baromi jól ráérzett mikor kell váltani és friss edzői felfogást hozni a csapathoz. Viszont a Rams felvirágzása nem egyedül McVay érdeme, még ha nagyon nagy részben rajta múltak a tavalyi és idei sikerek. De ő sem hibátlan (ragaszkodás a passzjátékhoz, időkérések elpocsékolása, stb.), és neki is javulni kell.
Ami meg a keze alól kikerült embereket illeti: lehet hogy tanultak McVay-től, magát az edzői módszereit, a mentalitását, de ha nincs olyan szinte fotógrafikus memóriájuk, és a vevői felállásokra azonnal 5 különböző lehetséges play a fejükben, akkor sose lesznek olyan jó HC-k mint McVay.

Rpi
Rpi
2019-01-11 11:43

McVay az edzők Matt Ryan-je, minden edzője főedző lesz. Sark eddig az egyetlen, akinek ez nem jött össze..ez az ember mindent elrontott..smh.

Bruce
Bruce
2019-01-11 13:07

Még mindig jobb mint egy Gruden

Walter Mitty
2019-01-11 15:43

Mi tehát a reménybeli edző keresztneve?

Krisztian Fekete
Krisztian Fekete
2019-01-11 18:55

Ez mondjuk szerintem a Browns-nak lehet jó. Ha ott folytatja, ahol idén abbahagyta. A Bengalsnál egy, de totál kezdő head coach. Baltimore-ben Jackson, akivel lássuk be, nagyot is lehet bukni, és végül Pittsburgh, ahol áll a bál, és lehet, hogy a végén marad egy öregedő Big Ben, de a legjobb fegyverei közül kettőt elvéve. Még a végén csoportelsők lesznek annyi ínséges év után.

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x